Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

πάρνηθα

«Ανεβήκαμε με το τελεφερίκ γιατί για λίγο αισθανθήκαμε ότι δεν είχαμε πόδια. Το σκιουράκι χασμουρήθηκε, έφαγε ένα φουντούκι και έκατσε στο πίσω κάθισμα, κοιτώντας το καμένο καζίνο να απομακρύνεται. Κοίταξα κάτω. Δεν είδα τα σπορτέξ μου, μα μόνο τη φθαρμένη μοκέτα του τελεφερίκ. Δεν είχα πόδια. Κατεβήκαμε. Πήρα το σκιουράκι στον ώμο και άρχισα να περπατάω με τα χέρια ανάμεσα απ’ τα καμένα. Θέλαμε μισή μέρα για να φτάσουμε στο πηγάδι. Το σκιουράκι διψούσε και έπινε κάθε τόσο τον ιδρώτα μου που μαζευόταν στο σβέρκο.
Φτάσαμε στο πηγάδι το βράδυ. Με δυσκολία ανέβασα τον κουβά για να αντικρίσω μέσα αντί για νερό όλη την παιδική μου ηλικία. Υγρή, πηχτή και άγευστη. Γεμάτη στάχτη απ’ τα καμένα δέντρα». Η ΠAΡΝΗΘA ΔΕΝ ΘA ΕΙΝAΙ ΙΔΙA ΠΟΤΕ ΞAΝA.
«Πάρνηθα» είναι ο τίτλος από το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ του Felizol που θα κυκλοφορήσει την πρώτη Δεκεμβρίου από την Sportex Audio. Έχει το φανταστικό αυτό εξώφυλλο και μπορείς να το ακούσεις εδώ. Το Σάββατο [30/11] θα τον παρουσιάσει στο tea πάρτι που κάνει μαζί με τον Boy στο six d.o.g.s. Από 1-5 το μεσημέρι, με ελεύθερη είσοδο, διαθέσιμο το βινύλιο της Πάρνηθας και τσάι που θα ρέει άφθονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: