Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

thumbs up

~[η πιο καλοκαιρινή] μεγάλη πέμπτη [που θυμάμαι ποτέ], μεσημέρι στην τσαμαδού. εκείνοι γύρω στα 40, ξεδοντιάρηδες και σταφιδιασμένοι από την πρέζα, ο ένας έσφιγγε το χέρι με λάστιχο κι ο άλλος ζέσταινε σε κουτάλι το υλικό, εκείνη με κοντό μαλλί τρελοκομείου, αδύνατη, με τεράστια βαθουλωμένα μάτια, τύλιγε γύρω από το κεφάλι της ένα μακρύ κομμάτι πανί και το άφηνε να ανεμίζει στον αέρα. κάποτε θα πρέπει να ήταν πολύ όμορφη. μετά, με μια πεντακάθαρη φωνή άρχισε να τραγουδάει σπαρακτικά το «άστα τα μαλλάκια σου, ανακατωμένα, άστα ν’ ανεμίζουνε στην τρελή νοτιά…». τόσο, που η ηλικιωμένη κυρία που βγήκε με φόρα να τους διώξει, περίμενε αμίλητη και ακίνητη στο μπαλκόνι μέχρι να τελειώσει το τραγούδι. μετά τους είπε ψευτοσοβαρά: «φυγέτε από εδώ».
~
best of the day: αυτό το απίθανο μιξ του λάρι στο thump, με prince, king elephant και άγγελο κυρίου μαζί με αυτό το άρθρο στο new york με τίτλο hands off! [why are a bunch of men quitting masturbation? so they can be better men] για τον τύπο που σταμάτησε να τραβάει μαλακία για 54 μέρες και έστρωσε η σεξουαλική του ζωή [και στο τέλος χώρισε].
~καλό και χρυσό το δίπορτο, αλλά παραμάγκεψαν: δεν είναι πια το φτηνό φαγητό της αγοράς. ένα πιάτο πατάτες γιαχνί, μία ρεβιθάδα και ένα πιάτο σουπιές δεκαενιά ευρώ, ούτε λογαριασμοί ούτε αποδείξεις, άμα μας ξαναδούν, να μας γράψουν.
~μην αφήνεις για αύριο αυτό που θέλεις να κάνεις σήμερα. η ζωή είναι πολύ μικρή και πριν το πάρεις είδηση πεθαίνεις. α, και πέτα τους μαλάκες απ’ τη ζωή σου. τώρα. στα τσακίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: