Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

ough! presents καυλιάρες γάτες

Καυλιάρες Γάτες
5 ταινίες μικρού μήκους του Χρήστου Μουρούκη
Μία υπερπαραγωγή με γάτες που ξέρουν πού πάνε τα 4.
Γενική Σύνοψη: Ο Μάρκος έχει για κατοικίδιο μία γάτα, τη Φωτεινή, η οποία μεταμορφώνεται σε γυναίκα. Κάθε Φλεβάρη, όπως όλα τα αιλουροειδή, έχει και αυτό κάψες. Στην αναζήτησή της για λεσβιακό έρωτα, θα βρει εμπόδιο τον Μάρκο, ο οποίος θα προσπαθήσει πάση θυσία να εκδικηθεί για τα κέρατα που έφαγε.
Director's statement: Στη σχολή κινηματογράφου μας ζήτησαν μια βουβή ταινία και μία ομιλούσα, και για να προκαλέσω το ενδιαφέρον αυτών που θα διάβαζαν το πρόγραμμα του σχετικού φεστιβάλ, δημιούργησα την πρώτη και δεύτερη ταινία της σειράς, αντίστοιχα. Μετά την βράβευση και την τηλεοπτική επιτυχία της δεύτερης, ακολούθησαν άλλες τρεις ταινίες, οι οποίες κάνουν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της Κινηματογραφικής Ομάδας του Φυσικού του Α.Π.Θ.
Γάτα 5: Ο Μάρκος Στο Διάστημα (μικρού μήκους ταινία, 2010)
Επίσημη συμμετοχή στο 9ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Μικρού Μήκους στο Φυσικό, που διοργάνωσε η Κινηματογραφική Ομάδα Φυσικού. Θεσσαλονίκη (2011).
Η Γάτα Ξέρει που Πάνε τα 4 (μικρού μήκους ταινία, 2009)
Επίσημη συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Μικρού Μήκους στο Φυσικό, που διοργάνωσε η Κινηματογραφική Ομάδα Φυσικού. Θεσσαλονίκη, (2010).
Γαμιόλα Γάτα 3: Η Γάτα Στο Λονδίνο (μικρού μήκους ταινία, 2008)
Προβολή στο 'Greek horror comedy double spotlight' event, που διοργάνωσε η ομάδα BlackTerrorSexMagick_TeamVideo του Death Rock, Greece, στην Κεντρική Στοά, Θεσσαλονίκη (2009).
Επίσημη συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Μικρού Μήκους στο Φυσικό, που διοργάνωσε η Κινηματογραφική Ομάδα Φυσικού. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα (2010).
Μια Γαμιόλα Γάτα Το Φλεβάρη Νο2: Γαμιόλα Γάτα Εναντίων Λυκάνθρωπου (μικρού μήκους ταινία, 2005)
1ο Βραβείο Σκηνοθεσίας, 2ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, 3ο Βραβείο Καλύτερου Μοντάζ, 2ο Βραβείο Ηχητικής Επεξεργασίας, 1ο Βραβείο Χρήσης της Μουσικής, από το φεστιβάλ Πρώτη Ματιά, Αθήνα, Ελλάδα (2005).
Επανειλημμένη τηλεοπτική μετάδοση (και συνέντευξη σκηνοθέτη) μέσω του «Οι Μεγάλοι Μικροί» του Seven channel.
Μια Γαμιόλα Γάτα Το Φλεβάρη (μικρού μήκους ταινία, 2004)
Επίσημη συμμετοχή στο φεστιβάλ Πρώτη Ματιά, Αθήνα, Ελλάδα (2004).
Επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ της Κινηματογραφικής Ομάδας της Φιλοσοφικής Αθηνών, Ελλάδα
Bios Cinemateque, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 9.30 μμ με ελεύθερη είσοδο

Δεν υπάρχουν σχόλια: