Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ψήφισε jazra

~εφτά. εφτά τα κακά της μοίρας [δεν ξέρω ποια είναι, πάντως είναι εφτά], εφτά οι πληγές του φαραώ, εφτά χρονών είναι τα κορίτσια-βόδια της φωτο [με το χαμόγελο της γελάδας, είναι ό,τι πιο φρικιαστικό έχει δει μετά τα τεμαχισμένα πτώματα από βομβαρδισμούς και ατυχήματα που βάζει κάποιος στο tumblr], εφτά χρόνια συμπλήρωσε πριν από μερικές μέρες αυτό το μπλογκ που άλλαξε με το ζόρι εμφάνιση και μου φαίνεται ξαφνικά ξένο [είναι αδύνατο να το συνηθίσω]. δεν θα το είχα πάρει είδηση ότι είχα επέτειο, αν χθες το βράδυ ο μπλόγκερ δεν αποφάσιζε να αλλάξει τα πάντα και να μου γαμήσει το template που με τόσο κόπο είχα κάνει μίνιμαλ. τότε που το είχα φτιάξει δεν είχα ιδέα τι σημαίνει html, όλα τα πείραζα στην τύχη. το χειρότερο είναι ότι άλλαξε ο τρόπος που κάνεις αναρτήσεις και δεν μπορώ να ελέγχξω τη θέση στις φωτογραφίες όπως πριν, μου βγαίνουν όπως να 'ναι. μικρό το κακό, εδώ ετοιμαζόμαστε για εκλογές και δεν έχω ιδέα αν θα πρέπει να πάω να ψηφίσω, κι αν πάω, τι στο διάλο να ψηφίσω. ο ταξιτζής που με πήρε χθες μου πρότεινε να ψηφίσω καμμένο, δεν είχε ούτε ένα λόγο για να το δικαιολογήσει, αλλά ήταν σίγουρος για την επιλογή του. μετά άρχισε να βρίζει τον αλβανό που ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του πασόκ και τα διακοποδάνεια που μας κατάστρεψαν. μέχρι να με πάει στην πειραιώς με είχε πιάσει πονοκέφαλος απ' την πάρλα.
~πώς να ελπίζεις να δεις μια καλύτερη μέρα όταν ξέρεις τουλάχιστον τέσσερα άτομα κάτω των 30 που θα ψηφίσουν νέα δημοκρατία ή πασόκ επειδή τους έβαλαν σε δουλειά και είναι υποχρεωμένοι [μέχρι να τη χάσουν], κι έναν που θα ψηφίσει χρυσή αυγή επειδή δεν αντέχει να βλέπει ξένους στους δρόμους; τι να τους πεις, μήπως έχεις και κάποιον να τους προτείνεις;
~από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφική μηχανή το 1839, η φωτογραφία έχει συντροφιά το θάνατο
. ένα θέμα μακάβριο, αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον. αναμνηστικές φωτογραφίες νεκρών από την προσωπική συλλογή του θανάση μουτσόπουλου [που είναι και η πιο μεγάλη που υπάρχει στην ελλάδα].
~λίγο μετά τα live του larry στη νέα υόρκη ήρθε κι ο μέγας θρίαμβος του jazra. η συνέντευξή του στο world literature today [που του πήρε ο peter constantine] είναι υποψήφια για καλύτερη της δεκαετίας. ο jazra είναι ο καλύτερος απ' τους πέντε, γι' αυτό ψήφισ' τον και διέδωσέ το να τον ψηφίσουν κι άλλοι, είναι η μόνη ψήφος που δεν θα πάει χαμένη. [ο jazra είναι εξαρχιώτης].
ψήφισε jazra.

Δεν υπάρχουν σχόλια: