Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

οugh! boom!


το ough! είναι το πρώτο δίγλωσσο ελληνικό on line περιοδικό. ένα περιοδικό πραγματικότητας με βάση την αθήνα, με διαφορετικό κεντρικό θέμα κάθε μήνα και ποικίλη ύλη που αφορά τον πολιτισμό και την ζωή στην πόλη. επίσημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το δεκέμβριο του 2011.
το πρώτο event του ough!, που διοργανώνεται το τριήμερο 26-28 Ιανουαρίου στο bios, περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα ονόματα που έδωσαν συνεντεύξεις ή συμμετείχαν σε θέματα στο site από την έναρξη της λειτουργίας του. κάποια από αυτά πρωτοεμφανίστηκαν στο ough! και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά σε κοινό τη δουλειά τους.
την πέμπτη 26 ιανουαρίου στον χώρο του bar στον πάνω όροφο εγκαινιάζονται οι εκθέσεις «mmm…» του γιώργου κάλλας (σε συνεγασία με το stigma lab) και «φαϊνάνσιαλ γκλαμ» του jar moff.
την παρασκευή 26.1 και το σάββατο 28.1 από τις 8.30 το βράδυ το πρόγραμμα ξεκινάει με προβολές και συνεχίζεται με live και dj set μέχρι αργά.
ολόκληρο το πρόγραμμα είναι το εξής:
παρασκευή 27
live: lost bodies / bazooka / victim of society / le page / trashy cord / cold feet
προβολή: lost bodies: the documentary (γιάννη μισουρίδη)
σάββατο 28
live: king elephant / spaced cowboy / Δ Δ / polygrains / monday night fever / dozen draft / gdaddie / giganta / parrotheadz / nalyssa green
προβολή: avant premiere: super demetrios
επίσης: dj sets: espeekay vs mr. bios, billy widz & jeph 1, sound injections, μάκης παπασημακόπουλος, ough! team djs, quietdrumming, mr.z, bad spencer, methi, gastone…
ώρα έναρξης των προβολών: 20.30
bios, πειραιώς 84, με ελεύθερη είσοδο.
www.ough.gr