Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

ανακοινώσεις~H Δημοτική Αγορά της Κυψέλης εδώ και σχεδόν 5 χρόνια λειτουργεί ως ανοιχτός αυτοδιαχειριζόμενος χώρος μη εμπορευματοποιημένης ελεύθερης έκφρασης και δημιουργίας. Αποτελεί ένα πείραμα άμεσης δημοκρατίας, αυτοδιαχείρισης και αλληλεγγύης και έχει προσφέρει έργο κοινωνικό και πολιτιστικό με σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών. Το συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων σκοπεύει να την κλείσει και να την μετατρέψει σε γραφεία για τις υπηρεσίες του δήμου, παρά τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων, έτσι οι κάτοικοι οργανώνουν την Πέμπτη 15.12 εκδήλωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης.
Από τις 4 μ. μ. η αγορά της Κυψέλης θα είναι ανοιχτή με διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ενώ στις 9μ. μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με διάφορα συγκροτήματα.
Όσα συγκροτήματα ή καλλιτέχνες θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στα παρακάτω μέιλ: info@agorakypselis.gr
και Zarkadi8@yahoo.gr
Υπογραφές συμπαράστασης συγκεντρώνονται εδώ
.
~Το πρώτο τεύχος του Unfollow κυκλοφορεί στα περίπτερα αύριο 14.12 και σήμερα Τρίτη 13.12 στις 12 το μεσημέρι είναι η -ανοιχτή για όλους- συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ. Περισσότερα για το Unfollow αύριο.
~Η Marie Laforet είναι αυτή η ηθοποιός στην πάνω φωτο που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο σινεμά δίπλα στον Αλέν Ντελόν στο Plein Soleil του René Clément [λίγο νωρίτερα είχε πρωταγωνιστήσει στο Liberte του Τριφό, το οποίο ο σκηνοθέτης εγκατέλειψε πριν το ολοκληρώσει]. Η Marie που ήθελε αρχικά να γίνει καλόγρια, στην πορεία έγινε και τραγουδίστρια και είπε τραγούδια σαν κι αυτό:
Pour Celui Qui Viendra