Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

taf and star
~τα εξώφυλλα [και πολλές απ' τις συσκευασίες] στα dvd και τα blu-ray της criterion είναι τόσο ωραία, που δύσκολα μπορούν να σταθούν δίπλα τους artwork οποιασδήποτε άλλης εταιρίας. fact. το fake criterions είναι ένα μπλογκ που ανεβάζουν εξώφυλλα ''τύπου criterion'' για ταινίες που θα ήθελαν να τις δουν να κυκλοφορούν απ' την συγκεκριμένη εταιρία, ή που δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει. με τίποτα. κι αυτό είναι το μπλογκ του πάτρικ σάλιβαν που σχεδίασε ολόκληρη τη σειρά του χάρι πότερ. επίσης fake, αλλά καταπληκτική.
~star speaking: ''το 2004 ο 16χρονος τοτε taf απο το l.a rissa για να ζήσει το hip-hop όνειρό του αποφάσισε να βγάλει ενα demo με ''δικά'' του τραγούδια. το κακό ήταν ότι δεν είχε ιδέα από μουσική και απευθύνθηκε στο γείτονά του g. rassa t., μεγάλο οπαδό του nate dogg και παλιό death metaller [μάλιστα το συγκρότημά του, οι mortal's dream, λίγο έλειψε να βγάλει δίσκο στην ''μεγάλη'' τότε holy records, αλλά, κλασσικά, διαλύθηκαν πριν προλάβει να συμβεί ]. ο g. rassa t. τού έγραψε 5 τραγούδια και τού έκανε και την παραγωγή στο studio του, και επειδή ήθελε και κάποιον να ''τραγουδήσει'' στα refrain φωναξε εμένα, όντας γνώριμός του από το παλιό, αμαρτωλό metal παρελθόν του. ο πιτσιρικας taf ανέλαβε να γράψει τους στίχους, ενα αμάλγαμα κοινωνικού προβληματισμού, sex, διασκέδασης και ανεμελιάς, που φέρνει στα σίγουρα γέλιο, αλλά τι στο διάλο να περιμένεις από εναν 16χρονο; όσο για τη μουσική, ήταν αγνό λαρισαίικο g-funk [???!!!!].
το demo δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αλλά εγώ τσάκωσα 100 euro για τα refrains [τα πρώτα και τελευταία λεφτά που έβγαλα ever από τη μουσική] και o taf -τον οποίο δεν ξαναείδα από τότε αλλά εκ των υστέρων έμαθα ότι ζει στο παρίσι και ότι ήταν γόνος πάμπλουτης οικογένειας] βάλθηκε να ζήσει τις ιστορίες που περιέγραφε στους στίχους του, ''μουνί, ποτό ως το πρωί, έτσι είναι του taf η ζωή, μη ζηλεύεις έλα και συ...''.
δύο απ' τα κομμάτια των ιστορικών αυτών ηχογραφήσεων υπάρχουν εδώ. spread the world.