Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

sequence
~αν εξαιρέσεις το νέο άλμπουμ των wooden shjips
κι αυτή την κασέτα των bad indians [που δεν την έβρισκα πουθενά και τελικά την αγόρασα], τίποτα απ' οσα άκουσα δεν αξίζουν αναφοράς. μ' άρεσε πολύ και το mix που έκανε ο space ghost για τον flp [εκπληκτικό], παρόλο που το ομώνυμο ep του το βαρέθηκα. η είδηση της χθεσινής μέρας ήταν ότι ο nicolas jaar θα παίξει ζωντανά και με full band στις 26 του μήνα στη βαβυλωνία του μύλου. στη θεσσαλονίκη. και αυτή η ταινία σε dvd.

~την τελευταία φωτογραφία που δείχνει μαζί τους λένον και μακάρτνεϊ την τράβηξε το 1974 η may pang, γκόμενα του λένον τότε, στο σπίτι που νοίκιαζε ο λένον στην σάντα μόνικα. και διηγείται: «ήταν κατά τη διάρκεια των sessions με τον harry nilsson [αυτόν που έλεγε το without youuuu]. είχε εμφανιστεί στο στούντιο την προηγούμενη νύχτα. την επόμενη μέρα ο πολ ήρθε με συνοδεία τη λίντα και τα παιδιά. όλοι κυκλοφορούσαν στο παραθαλάσσιο σπίτι της σάντα μόνικα, μιλούσαν ο ένας με τον άλλο και χαλάρωναν».
«ξαφνικά, σήκωσα τα μάτια μου και είπα ‘πολ;’ και ο τζον γύρισε το κεφάλι του και είπε ‘α, γεια σου πολ’. ήταν λες και είχαν συναντηθεί την προηγούμενη νύχτα, παρόλο που είχαν κάμποσα χρόνια να βρεθούν στον ίδιο χώρο. έπειτα ο πολ κατευθύνθηκε στα ντραμς, πήγε απλά στα ντραμς του ρίνγκο και άρχισε να τζαμάρει. ο στίβι γουόντερ που έτυχε να έρθει επίσκεψη άρχισε να παίζει ηλεκτρικό πιάνο, η λίντα ήταν στο hammond. όλοι χαλάρωναν και έπαιζαν».
~εφιάλτης μας έχουν γίνει αυτοί οι γερμανοί.