Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ooh la la la


~πέρσι τέτοια εποχή είχα περάσει μέρες ολόκληρες με ό,τι είχε διαρρεύσει από oOoOO, ψάχνοντας με τον voltnoi μέσα στον καύσωνα τα κομμάτια που είχε σαμπλάρει [δεν βρήκα ούτε ένα]. ο dreams φέτος στο ΟοοΟ κλέβει αυτούσιο το ρεφρέν από το ''ooh la la la'' της teena marie [αυτό που είχαν δανειστεί κι οι fugees], το pitch-άρει και φτιάχνει ένα κομμάτι που ακούγεται σαν να το διασκευάζει ο μπαγκς μπάνι [αν προλάβαινε να το ακούσει η συχωρεμένη η τίνα θα είχε φρικάρει]. εκεί που πας να το κοροϊδέψεις, όμως, σου κολλάει, όσο ηλίθιο κι αν σου φαίνεται στην αρχή [ως γνωστόν όσα κοροϊδεύεις τα λούζεσαι]... το ΟοοΟ δεν έχει σχέση με τον οΟοΟΟ. κι αυτό είναι το original.


~οι δύο ταινίες του όζου ''there was a father'' και ''the only son'' [απ' τις πρώτες και καλύτερές του] κυκλοφόρησαν πρόσφατα μαζί και ο eric skillman φτιάχνει ένα από τα πιο όμορφα πακέτα που έχει βγάλει ποτέ η criterion. αυτό είναι μέρος από τη διαδικασία σχεδιασμού [τα εκληκτικά σκίτσα από χαρακτηριστικές σκηνές των δυο ταινών είναι του adrian tomine].
~[july archives: big blood, kidz, γκονζάλες, τα παιδιά του ζεβεδαίου (father's children), γκρουβ/φατ κατ, just be thankful..., στο πάρκο, turistus rurisma, the set ost, baby guru-yogi sister ep 2, low land remixed ep, στο σπίτι με τον χάρι και τη μαργιωρή, κις, grime, χοτ σταφ, τσίλι τζαμ, anestie gomez, ροκα-μπίλι, sequence, h2o, καύσων και full moon, καλαματιανό, ρόλο τζιν, death grips, snapshots, meet the greeks, bombing the avenue, taf and star, amy:κεφάλαιο τελευταίο, ο τέλειος καφές και άλλες ιστορίες]