Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

anestie gomez~Τον Ανέστη τον γνώρισα στο πρώτο νεκροταφείο στη διάρκεια μιας φωτογράφησης, την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς -μοιραστήκαμε, κυριολεκτικά, τον ίδιο τάφο για λίγα λεπτά [έναν οικογενειακό που μας φιλοξένησε όσο κράτησε η μπόρα]. Η επόμενη συνάντησή μας έγινε στην Εθνική Πινακοθήκη, σε μια ξενάγηση που έκαναν στους πιο έξυπνους ανθρώπους της Αθήνας [όχι σε μας, στους ανθρώπους της ΜΕΝΣΑ], φωτογραφίζοντας λεπτομέρειες απ’ τα γυμνά του Μόραλη. Η τρίτη ήταν την ώρα που έπαιζαν οι Big Blood στο Six D.o.g.s., σχολιάζοντας την συναρπαστική τους εμφάνιση με τον Brother Oak στα κρουστά και τον κόσμο της Αθήνας. Μιλήσαμε για πολλά, κυρίως για το φόβο του για τους ανθρώπους-κουνέλια και το πόσο εκνευριστικό βρίσκει τον ήχο απ' το μασούλημα την ώρα που τρως [ξέρω τι αμηχανία μπορείς να προκαλέσεις στους γύρω σου γιατί την ίδια παραξενιά την έχει και ο αδερφός μου]. Παρακάτω είναι ένα μικρό μέρος της κουβέντας.
Ο Anestie Gomez φτιάχνει ηλεκτρονική μουσική -κυρίως χορευτική- και πρόσφατα επέστρεψε στην Αθήνα από το Σαν Φρανσίσκο. Επίσης, είναι DJ.
~Μικρός έκανα ενόργανη γυμναστική για δέκα χρόνια, πρωταθλητής και τέτοια. Μετά τα αθλητικά μου χρόνια τέλειωσα το σχολείο και πήγα στρατό και καπάκι έφυγα μετανάστης για Αμερική. Δούλευα λαντζιέρης το πρωί και male escort το βράδυ. Ήταν δύσκολα. Μετά σπούδασα φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο.
~Με ενοχλούν οι θεωρίες συνωμοσίας που κυριαρχούν το τελευταίο καιρό. Κάτι περί ψεκασμάτων, NWO, η Αμερική έκανε τον σεισμό στην Ιαπωνία κάνοντας κάτι μαγικά, απελευθερώνοντας ενέργεια από την ιονόσφαιρα, και κάτι άλλα μεσαιωνικά. Μιλάμε για τρελή παραπληροφόρηση, πνευματικό dark age ζούμε στην Ελλάδα. Με ενοχλεί φουλ να βλέπω βίντεο ελληνικά στο youtube που μιλάνε για chemtrails και έχουν 500.000 views, και βίντεο για τον Αριστοτέλη και τον Πλάτωνα έχουν ούτε τα μισά (και πολλά λέω). Το αστείο είναι που κοροϊδεύουν τον Λιακόπουλο. Ναι ρε, ζουν ανάμεσά μας.
~Μου αρέσει να λύνω κύβους του Rubik. Από 2Χ2 μέχρι 7Χ7, και μου αρέσει να βλέπω ταινίες, πολύ. Και να καθαρίζω τα αυτιά μου με μπατονέτα, μπορεί και 5-6 φορές τη μέρα.
~Δύναμη μου δίνει η δροσιά. Όταν έχει κωλόζεστα δεν μπορώ ούτε να ξυστώ. Μεγάλο πράγμα ο καιρός, το λένε και οι Εγγλέζοι.
Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ.
~Κι αυτό είναι το soundcloud του για να τσεκάρεις τη δουλειά του: http://soundcloud.com/gomez