Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

leon


Από την ώρα που σχημάτισε τη μουσική κολεκτίβα από άλλους νεαρούς πολυοργανίστες το 2009, ο Leon έχει κάνει ένα σωρό ζωντανές εμφανίσεις και έχει καταφέρει να γίνει από τις πιο συμπαθείς παρουσίες στην ελληνική σκηνή. Από κοντά είναι ακόμα πιο συμπαθής. Και απίστευτα φωτογενής.
Ο Leon είναι αυτός ο νεαρός τραγουδοποιός που έχει γράψει τους όμορφους στίχους «throw the colors of your rainbow on this black and white»
και στο βίντεο που υπάρχει στο YouTube περιφέρεται μαζί το γκρουπ του στο Πεδίο του Άρεως, σαν τον Ryan Gosling και τους Dead Man’s Bones. Θα μπορούσε να είναι τόσο μεγάλος σταρ. Ο δίσκος του «Futrue» που κυκλοφόρησε πέρσι και ήταν γεμάτος νοσταλγικές μελωδίες και ρεφρέν που μπορούσες να σιγοψιθυρίσεις, έτυχε μιας πολύ θερμής υποδοχής και ακούστηκε πολύ.
Ο Freddie είχε σκοπό να τον φωτογραφήσει πάνω στο κόκκινο αεροπλάνο ενός εγκαταλειμμένου λουναπάρκ, αλλά ο σεκιουριτάς ήταν ανένδοτος, δεν μας επέτρεψε την είσοδο. Έτσι, φωτογραφήθηκε πάνω στα βράχια. Την ώρα της φωτογράφησης, στο λιμανάκι πίσω απ’ τη μαρίνα της Γλυφάδας, ένα «παράνομο» νεαρό ζευγάρι φιλιόταν ασταμάτητα μέσα στο αυτοκίνητο, ανενόχλητο από την παρουσία μας, πιο πέρα ψαράδες ψάρευαν ανάμεσα στα σκάφη, ακριβώς κάτω από την πινακίδα που έλεγε «απαγορεύεται το ψάρεμα».
Την Πέμπτη [16.6] το βράδυ o Leon παίζει λάιβ στην Τεχνόπολη μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια.
Κι εδώ είναι όσα είπε στη συνέντευξη.