Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

παγωτό καθίκι


μετά την pepsi με γεύση αγγουριού και κόκκινου φασολιού, την πράσινη persi που θυμίζει πυρηνικό απόβλητο και την ''blue hawaii'' pepsi [που είναι -φυσικά- γαλάζια], μετά το σνακ από αποξηραμένη ουρά αγελάδας [που μπορείς να μασάς μέχρι να σου διαλυθεί ο κυνόδοντας] και το παστεριωμένο ανθρώπινο γάλα, οι γιαπωνέζοι παρουσιάζουν τη νέα κολεξιόν παγωτών που ''παίζει'' με γεύσεις στα όρια της αηδίας. κάποια τα ξεπερνούν.
πάνω, από αριστερά: παγωτό κοτόπουλο, παγωτό χέλι, παγωτό χταπόδι. κάτω: παγωτό στρείδι, παγωτό σκόρδο [witch house], παγωτό καλαμάρι.
η συνέχεια είναι ακόμα πιο τρομακτική: παγωτό από γλώσσα βοδινή, παγωτό φύκι, παγωτό μελιτζάνα τηγανητή, παγωτό από πτερύγιο καρχαρία, παγωτό γαρίδα, παγωτό καβούρι, παγωτό σπανάκι, παγωτό γουασάμπι [αυτό θα το δοκίμαζα ευχαρίστως], παγωτό από κρέας φάλαινας, παγωτό από κρέας αλόγου, παγωτό από σάρκα ψαριού, παγωτό από κρέας γίδας, παγωτό τουλίπα, παγωτό από ίνες μεταξιού [οι οποίες βγαίνουν απ' το στόμα ή τον κώλο του μεταξοσκώληκα, δεν είμαι σίγουρος, αλλά το ίδιο είναι] κι άλλα πολλά. ολόκληρος ο κατάλογος εδώ.