Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

πορνοστάρ


πρωί μεσημέρι βράδυ ο κατεστραμμένος τύπος απέναντι ακούει μπάρκλεϊ τζέιμς χάρβεστ, μπόμπ μάρλεϊ και κάτι μπρέικ ντανς χιτ των ’80s που τελικά είναι πιο ωραία απ’ ό,τι τα θυμόμουν. ασταμάτητα. πότε το χαμηλώνει και πότε το βάζει τέρμα, η γειτονιά του φωνάζει, αυτός αλαφιάζεται και βρίζει. σήμερα ακούει απ’ το πρωί το «μη μου μιλάτε, αφήστε με μόνο μου, θέλω να μείνω παρέα με τον πόνο μου, έχω μαράζι στην καρδιάαααα»…
ανεβαίνοντας φορτωμένος με τις σακούλες του σούπερ μάρκετ πέτυχα στη σκάλα τη διαχειρίστρια έξαλλη: δεν μπορεί να ανοίξει τις μπαλκονόπορτες λόγω ηχορύπανσης και την έχει φάει η ζέστη. σε λιγότερο από 35 σκαλιά έμαθα ότι δεν ήξερε μέχρι τα 18 ότι η μάνα του ήταν πουτάνα, μετά που το έμαθε του σάλεψε. από τότε είναι έτσι.
[«αν δεν είναι μαράζι να έχεις μάνα πουτάνα, τι είναι;» τη ρώτησε ο άντρας της, προφανώς για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα].
πριν από καναδυο χρόνια είχα γνωρίσει μια πολύ καλοσυντηρημένη γριά που δήλωνε γυμνάστρια. μπορεί και να ήταν.
γυμνάστρια στα 70τόσο, όχι στα νιάτα της, στα νιάτα της ήταν πορνοστάρ στο γιοχάνεσμπουργκ. φυσικά δεν το έλεγε, είχε αποποιηθεί το παρελθόν λόγω τέκνων και εγγονιών και καλά έκανε, φαντάσου τα καημένα τα παιδιά της τι θα μπορούσαν να έχουν ακούσει. δηλαδή φαντάσου να έχεις μάνα πορνοστάρ, όχι τη συγκεκριμένη, φαντάσου να είχες μάνα μια απ’ αυτές που κάνουν γκανγκ μπανγκ με 800 άτομα σε μια μέρα και σπάνε τα ρεκόρ -δηλαδή σιγά μην το φανταστείς κιόλας, παναγία μου.
φαντάσου όμως να είσαι 13χρονος και να πετύχεις σε μια απ’ τις τσόντες που κατεβάζεις τη μάνα σου. δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερο σοκ.
ok, θα μπορούσες να πετύχεις γκέι γκανγκ μπανγκ με τον πατέρα σου, αλλά όσο να ’ναι είναι κάπως πιο σπάνιο. και στις δύο περιπτώσεις δεν συνέρχεσαι ποτέ. είναι δυνατόν να συνέλθει δηλαδή το παιδί της τζούλιας όταν οι φίλοι του τού δείξουν στο μέλλον τη μάνα του να πηδιέται με δυο μαύρους [και μάλιστα τρισδιάστατη]; καλύτερα να κάνει στείρωση.
συμπέρασμα: νομίζω ότι είναι χειρότερο να έχεις μάνα πορνοστάρ απ’ το να έχεις μάνα πουτάνα, τουλάχιστον δεν υπάρχει περίπτωση να την πετύχεις ποτέ να κάνει σεξ φόρα παρτίδα.
the secret passion of chris sfetas