Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

badman is coming


Ο Μπάμπης Μπατμανίδης γεννήθηκε κάπου. Οι γονείς του δεν ήταν πρόσφυγες από την Μικρά Ασία και στην παιδική του ηλικία δεν προσποιούνταν τον τραγουδιστή στον καθρέφτη του, κρατώντας για μικρόφωνο ένα τηλεκοντρόλ. Αν και η μεγάλη του αγάπη ήταν πάντοτε το τραγούδι, η μοίρα του έπαιξε σκληρά παιχνίδια και η καριέρα του πάντα έσβηνε πριν καλά καλά αρχίσει. Ο Μπάμπης όμως δεν το έβαζε κάτω και ξανά μανά έπαιρνε φόρα για μια νέα αποτυχία. Παρ’ όλα αυτά, η σκληρή δουλειά τον αντάμειψε και με την βοήθεια ενός νονού της νύχτας βαφτίστηκε «τραγουδιστής». Τα χειρότερα έρχονταν. Ο Μπάμπης έκανε το συναυλιακό του ντεμπούτο στο νεανικό κέντρο διασκεδάσεως «Το καφενείο μου», όπου τα τραγούδια του ενθουσίασαν τα απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης και διαδόθηκαν από στόμα σε στόμα. Ποιος δεν έκλαψε στον ώμο του διπλανού του ακούγοντας την "Οικοδομή"...
Έτσι συστηνόταν ο Μπάμπης στο Soul πριν από λίγο καιρό, ως
"κάτι αυθεντικό και ωραίο από την Θεσσαλονίκη, ένας νέος που πίστεψε στο όνειρό του, αλλά ακόμα δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε. Ακόμα ένα τοπικό ταλέντο που θα ανοίξει τα φτερά του για να πετάξει προς τα φώτα της post dog σκηνής της Αθήνας. Θα έρθει η ώρα που θα γυρίσει πάνω στο άλογο ο Μπάμπης και η κυρία απ' το Πανόραμα θα εκλιπαρεί για τραπέζι και φιάλη τσίβας".
Ο Μπάμπης είναι αστέρι, ο Μπάμπης είναι σεξ σίμπολ [ο πιο σέξι άντρας του σύμπαντος από τη Λάρισα και πάνω, από τη Λάρισα και κάτω είναι άλλος, αλλά δεν τον αποκαλύπτω για να μη μας κλέβουν θέματα], ο Μπάμπης είναι θεός.
Κι αυτή είναι μια συνέντευξη που σου φτιάχνει τη μέρα.