Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

my drunken haze, απόψε στο k44


"Οι My Drunken Haze είναι μια ψυχεδελική ποπ μπάντα, την οποία αποτελούν o Spiros και η Sophie. Δύο φίλοι κι εχθροί. Αδέλφια. Αλλά κάθε μέρα κάποιος καταλήγει Κάιν. Αυτοί είμαστε μάλλον. Αυτό που κάνουμε είναι μουσική, γεννάμε νότες. Και περιγράφουμε στιγμές. Αν θέλει κάποιος να πει τι είδους είναι ο ήχος μας θα λέγαμε πως η μουσική μας κινείται ανάμεσα σε dream pop και psych-folk ήχους, με λίγη δόση από τις εμμονές του King Khan, τη μελαγχολία των Mono In Vcf και τη μουσική σκηνή της δεκαετίας του ‘60. Σαν μιλκσέικ ένα πράγμα... Ξεκινήσαμε στην Αθήνα τον Μάιο του 2010, με κοινή αγάπη για την ψυχεδελική μουσική που βασίζεται στο συναίσθημα. Μπορεί να συμβαίνουν τα πάντα γύρω μας, η χώρα να είναι σκατά, να συμβαίνει η Αποκάλυψη ή οτιδήποτε, αλλά όλα ξεκινάνε και τελειώνουν με τους ανθρώπους, και με τις σχέσεις ανάμεσά τους, με τον έρωτα, τη φιλία, την αγάπη, το σεξ, το μίσος αυτά μας τρέφουν κι αυτά μας τρώνε.
Η ύπαρξη της μπάντας βασίζεται στην ανάγκη μας για να βγάλουμε προς τα έξω συναισθήματα και αναμνήσεις που μόνο μέσα από την μουσική θα μπορούσαμε να τα περιγράψουμε. Κάνουμε μουσική για εμάς, γιατί μας λυτρώνει, μας ρίχνει και μας ανεβάζει. Και γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τους ανθρώπους, με το κοινό. Μοιράζεσαι πολλά, δίνεις και παίρνεις. Προτιμάμε να αφήσουμε να μιλήσει η μουσική μας, γιατί στο τέλος όλα μια καύλα είναι και η δικιά μας καύλα είναι το να γράφουμε τραγούδια νοσταλγικά και αβίαστα, για να θυμόμαστε πάντα το συναίσθημα την πρώτη φορά που τα γράψαμε. Δεν είμαστε ίσως καλοί μουσικοί, δεν ήρθαμε γι' αυτό, άλλωστε. Ήρθαμε για να κάνουμε τέχνη, συναίσθημα, διασκέδαση, να περνάμε καλά και να ζούμε. Και να κάνουμε τους άλλους να περνάνε καλά. Αυτό θέλουμε".
Οι My drunken Haze εμφανίζονται απόψε με full band στο K44 μαζί με τους Man Destroys Machine Aches, στις 10 μμ., με ελεύθερη είσοδο.

Η συνέντευξή τους εδώ.
Kι αυτό είναι το losing control.