Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

inverz mix


~τι είναι πιο pervert; το site με τις γυμνές ακρωτηριασμένες που έλαβα με μέιλ [και στην αρχή νόμισα ότι ήταν photoshop], ή το να βρίσκεις σέξι τον jamie woon; ο δίσκος του είναι αυτό ακριβώς που αναμενόταν: λευκή, φλώρικη σόουλ που δεν σε κερδίζει απ' την πρώτη φορά, αλλά έτσι και την αφήσεις να παίξει σου κολλάει σαν σκατά. μετά την 5η φορά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ναι, μ' αρέσει πολύ.
~γενικά, όταν ακούω άντρα να μιλάει με υποκοριστικά ανακατεύομαι. δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. το ήξερα απ' την πρώτη στιγμή που μπήκα στο ταξί σήμερα το πρωί και με ρώτησε ''σε ενοχλεί το τσιγαράκι;'' ότι με τον ταξιτζή δεν θα είχαμε καλά ξεμπερδέματα. μέχρι να φτάσουμε στη μιχαλακοπούλου έτρεμε απ' την τσαντίλα επειδή όταν του είπα ότι πρέπει να στρίψουμε στην πρώτη στροφή δεξιά αυτός επέμενε ότι έχει φανάρι [κι έπρεπε να του πω ''στρίψε στο φανάρι'']. δεν είχε φανάρι. κι έβρασε στο ζουμί του με συνοδεία μητροπάνο και βοσκόπουλο. [εγώ τέρας ψυχραιμίας].
~αυτό είναι ένα ambient mix που ετοίμασε ο inverz λίγο πριν κατέβουν [granny και hana] στην αθήνα για το live των hana το σάββατο το βράδυ:
Giuseppe Ielasi-untitled 6 (third stunt) / Morgan Packard-unveil / John Mueller-hands / Rene Hell-prize mischief hold / Mokira-valla torg kraut / Mika Vainio-heijastuva / Stephen Mathieu-minuet/secret song / Machinefabriek-Ringoya, Tokyo / Deaf Center-fiction dawn / Inverz-field recordings
αυτό είναι το μιξ.