Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

hana


οι hana είναι οι δυο θανάσηδες των good luck mr gorsky, αυτό είναι το μόνο που λέει το βιογραφικό τους. δηλαδή είναι ο θανάσης παπαδόπουλος που φτιάχνει τις συνθέσεις και ο θάνος μπαντής [ελπίζω να το γράφω σωστά, το βιογραφικό είναι στα αγγλικά], που δουλεύουν συχνά μαζί με αναλογικά synths, samplers και sequencers. o δίσκος που έχουν ολοκληρώσει [έχει τίτλο hana και έρχεται τον επόμενο μήνα απ' την granny records] είναι πραγματικά μεγάλη έκπληξη, απ' τα καλύτερα ηλεκτρονικά άλμπουμ που μπορείς να πετύχεις σήμερα. ακριβώς όπως τον περιγράφει ο larry:
"είναι μάλλον ο καλύτερος ηλεκτρονικός δίσκος που έχω ακούσει εδώ και μερικά χρόνια, δεν ξέρω, σκέφτομαι ότι το άκτρες ήταν δισκάρα, σκέφτομαι διάφορα, αλλά αυτό το διαλυμένο σπασμένο πράγμα που μία είναι τέκνο και μία είναι χιπχοπ και κόβει κομμάτια τον χρόνο και τον διαλύει δεν ξέρω αν το ξανάκουσα. είναι από την granny records
, είναι μέλη των good luck mr gorsky και τα λάϊβ τους σε αφήνουν μαλάκα. ένα τραγούδι μπορείτε να ακούσετε εδώ, μέχρι να βγεί το δωδεκάρι και να πάθουμε κακό". περισσότερα τις επόμενες μέρες.
στις 26 μαρτίου θα τον παρουσιάσουν ζωντανά στο bios στο δεύτερο nothing days [μαζί με keep shelly in athens και τον οΟοΟΟ].