Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

sound injections


~απόψε, πέμπτη 27 ιανουαρίου προβάλλεται το ντοκιμαντέρ του γιάννη μισουρίδη για τους lost bodies, στο exile room, αθηνάς 12, μοναστηράκι στον 3ο όροφο.
θα προβληθεί δύο φορές, στις 8.30 μμ. και στις 9.30 μμ. η είσοδος είναι ελεύθερη.
θα ακολουθήσει live του σχήματος στο six d.o.g.s., στην αβραμιώτου [πίσω ακριβώς απ' το χώρο προβολής]. στις 10.30. κι εκεί με ελεύθερη είσοδο.
~η πρώτη σκέψη που έκανα μόλις τέλειωσε το πρώτο επεισόδιο του 1821 είναι να μηνύσω τους δασκάλους του δημοτικού [όλους ανεξαιρέτως] γιατί μας δηλητηρίασαν τις παιδικές ψυχές με ψέματα για τους τεράστιους ήρωες της επανάστασης [ήταν 1,40, σχεδόν νάνοι]. επίσης οι τούρκοι δεν ήταν εχθροί ούτε κακοί, ήταν κάτι ήσυχα γειτονόπουλα που μπορεί να μην είχαν τρόπους, [έτρωγαν με τα χέρια], αλλά συνείσφεραν στην ευημερία της στερεάς για διακόσια τουλάχιστον χρόνια. τι έπαθαν μετά και άρχισαν τους πολέμους θα το δείξει στο δεύτερο επεισόδιο [ελπίζω]. ούτε τα σχολεία είχαν απαγορέψει, ούτε τις εκκλησίες, ακόμα και τα νεκροταφεία ήταν μικτά [χριστιανών-μουσουλμάνων, όλοι σχεδόν νάνοι] κι ο γύζης να πάει να γαμηθεί που ζωγράφιζε μαλακίες [μία απ' αυτές, το κρυφό σχολειό είχε γίνει ένα αριστουργματικό εθνικοπατριωτικό φιλμ την εποχή της χούντας: μία οικογένεια επισκεπτόταν την παλιά βουλή και ξαφνικά ο πίνακας ζωντάνευε και γινόταν η αφορμή να ακουστούν τέρατα -τα ίδια ακριβώς με αυτά που μας έλεγαν και στο σχολείο. το βίντεο δεν το πρόλαβα την εποχή του, το είδα πρόσφατα, καλύτερη κωμωδία από τα χτυποκάρδια στα θρανία.
το θέμα είναι ότι έχει πάει 150 ευρώ η μία [μήνυση].
~το καταπληκτικό νυχτερινό μιξ το έφτιαξε ο .flp για το nothing days exclusively:
01. Black Zone Myth Chant - White Voice
02. Expressway Yo Yo Dieting - Bubblethug 1
03. Hounds Of Hate - Head Anthem
04. LA Vampires & Zola Jesus - No No No
05. Forest Swords - Rattling Cage
06. Twins - The Other Side Of
07. Laurel Halo - Metal Confection
08. Holy Other - We Over
09. Terminal Twilight - The Fire Of Love (Fire Mix)
10. Hype Williams - Untitled 1
soundinjections mix