Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

snapshots

~i got to go before you tell me so / the pain, the whip,
the story of my soul / the floor, the wall, the window upstairs / the light, my mind is crawling in your hole...
got a flight on my dick / is it death or it it sweet?
μπορεί να είναι και το καλύτερο άλμπουμ που έχω ακούσει τελευταία. ο νέος δίσκος των callas λέγεται objekt και ξεκινάει με το against the day, ένα τραγούδι που είναι σαν οι moldy peaches να διασκευάζουν κομμάτι απ' το χριστουγεννιάτικο εφιάλτη. και εκεί που πιστεύεις ότι είναι το highlight του δίσκου, ξεκινάει μια παρέλαση από απανωτά ''χιτς'' που κάνουν το δίσκο εθιστικό από την πρώτη φορά που τον ακούς -11 κομμάτια που τo ένα είναι καλύτερο απ' το άλλο, κάτι σαν το περσινό άλμπουμ των horrors ή το please make me dance του boy [είναι τόσο καλό].
το objekt κυκλοφορεί μόνο σε βινίλιο, με χειροποίητο artwork στο εξώφυλλο [κυριολεκτικά μοναδικό] και θα υπάρχει στα live που θα κάνουν στο τέλος του μήνα στο στούντιό τους. λεπτομέρειες προσεχώς.
~είχα χρόνια να μπω μέσα, θυμάμαι ότι παλιά ήταν φούρνος που πουλούσε κυρίως... ψωμί. τώρα πουλάει κυρίως πεϊνιρλί, πίτσες, πίτες και ψωμάκια, όλα φτιαγμένα μπροστά στα μάτια σου και ψημένα σε φούρνο με ξύλα. στη γωνία της πανόρμου [κατεβαίνοντας] ακριβώς πριν βγεις στην αλεξάνδρας μπορείς να βρεις απ΄τα καλύτερα πεϊνιρλί της αθήνας. αυτά με το σουτζούκι και τον κιμά [αλειμμένα με βούτυρο] είναι ''αρρώστια'' [κι ακόμα χειρότερα].
~το 8ο 7ιντσο απ' τα περιορισμένης κυκλοφορίας του wax poetics [μόνο για συνδρομητές στην αμερική] περιέχει αυτά τα δύο τραγούδια.