Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

μπακ του δε φιούτσερ


~the eighties syndrome, ή 13 μήνες και κάτι ψιλά πριν το τέλος του κόσμου. μελετώντας τα σχεδιαγράμματα για το πού πρέπει να σταθείς όταν έρθει η αποφράδα ημέρα, διαπιστώνω ότι αν ζεις σε πολυκατοικία την έβαψες. επίσης, πρέπει να έχεις κάποιον που θα πρέπει να θυσιαστεί για να σε θάψει ζωντανό και μετά να βρεις τρόπο να ξεθαφτείς πίσω απ' τις ντουλάπες και τα στρώματα [που αν σε γλιτώσουν σφύρα μου].
τα απαισιόδοξα σενάρια ξεκίνησαν διαβάζοντας το ποστ του jon στο cafe kaput για το μιξ που είχε ετοιμάσει το 2004 [μπορείς να το κατεβάσεις εδώ], αλλά γίνεται όλο και πιο επίκαιρο όσο περνάει ο καιρός. περιέχει ''μουσική που θα έπρεπε να παρέχει η κυβέρνηση για την περίπτωση πυρηνικής καταστροφής'', δηλαδή φθινοπωρινή ''comforting'' library music που ακούγεται μια χαρά και χωρίς τα καταστροφικά σενάρια.
~το νέο άλμπουμ του moon wiring club με τον πολύ ωραίο γατίσιο τίτλο ''a spare tabby at the cat's wedding'' κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους: ένα cd με 22 κομμάτια και ένα δίσκο βινιλίου με 14 αλλιώτικα [η έκδοση του cd, το βράδυ στο cbox]. στο μεταξύ, το σάββατο των επαναληπτικών βρήκα στην αποθήκη της μάνας μου ένα παλιό φορητό κασετόφωνο και παλιές εκπομπές του peel σε κασέτες γραμμένες απ' το bbc των αρχών των 90s και όλα τα άλμπουμ των sonic youth και ξαναζώ μέρες daydream nation. ανάμεσα στους σωρούς βρήκα και μια εκπομπή με τραγούδια των 60s για όνειρα απ' το αγγλικό ραδιόφωνο. όποιος έχει τρόπο να την κάνει mp3 ας στείλει ένα μήνυμα.
~15 ιανουαρίου 2011 στο bios το πρώτο nothing days event, με hype williams, demdike stare και larry gus, live κι οι τρεις. λεπτομέρειες προσεχώς.