Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

diary


~απορίες [και οι λύσεις τους]: ''φτάνει η αγελάδα σε ένα μέτριο οργασμό μόνο και μόνο ρίχνοντας το βλέμα της πάνω σε ένα ταύρο; μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι συσπάσεις της μήτρας υποδηλώνουν οργασμό; ξέρει κανείς στα σίγουρα ότι τα θηλυκά ζώα έχουν οργασμό; ας δούμε τι συμβαίνει στις γουρούνες...
οι σπερματεγχύτες δουλεύουν δίπλα δίπλα. ο μόρτεν βραδυπορεί ελαφρώς. τώρα, εισάγει έναν σωλήνα τροφοδότησης σπέρματος στο γουρούνι με το οποίο δουλεύει. τραβάει απαλά, βεβαιώνεται ότι η τοποθέτησηέχει γίνει σωστά και έπειτα κρατάει ψηλά τη σακούλα με το σπέρμα σαν μια σακούλα ορού. έπειτα σκαρφαλώνει πάνω στη ράχη της γουρούνας. αυτό είναι το υποκατάστατο του βάρους του κάπρου. ο μόρτεν χοροπηδά ελαφρά για να μιμηθεί τις κινήσεις του αρσενικού. και οι τρεις άντρες κάθονται τώρα πάνω στη ράχη μιας γουρούνας. μία μία οι σακούλες με το σπέρμα αδειάζουν. συμβαίνει ξαφνικά, μερικές φορές μετά από λίγα δευτερόλεπτα, μερικές φορές μετά από λίγα λεπτά. η υπομονή είναι το κλειδί. ποτέ δεν ζορίζεις μια γουρούνα [αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει ρολόι στον τομέα της σπερματέγχυσης]. λένε ότι ο τόμας έχει τον τρόπο του με τις γουρούνες. η συγκέντρωσή του είνα απαράμιλλη. δεν μιλάει ποτέ στο κινητό του, όπως κάνει μερικές φορές ο καζ. σπρώχνει τους μαστούς των γουρούνων με τις μπότες του και τρίβει τον λαιμό της γουρούνας και το σημείο πίσω απ' τα αυτιά της, αν και η αφίσα δεν δείχνει κάτι τέτοιο. η αν μαρί κι εγώ παρακολουθούμε καθώς η γουρούνα αντλεί το περιεχόμενο της σακούλας με το σπέρμα. συμβαίνει τόσο γρήγορα που περιμένεις ν' ακούσεις τον ήχο του ρουφήγματος από το καλαμάκι στον πάτο ενός μιλκσέικ. η γουρούνα φαίνεται ήρεμη κι ευχαριστημένη, αλλά δεν φαίνεται να βρίσκεται σε ξέφρενη, εκστατική σωματική κατάσταση. ρωτάω την αν μαρί αν αυτό το γουρούνι έχει οργασμό. "δεν γνωρίζουμε", απαντάει. ''και για να είμαι ειλικρινής, δεν μας ενδιαφέρει και πολύ αν έχει οργασμό. γνωρίζουμε απλώς ότι αυτές οι συσπάσεις βελτιώνουν τη μεταφορά του σπέρματος και τη γονιμότητα''... [''απαγορευμένα πειράματα'', μαίρη ρόουτς. η συνέχεια προσεχώς].
~η υπενθύμιση μου ήρθε με mail: είναι ώρα να ετοιμάσετε τις english puddings για να προλάβουν να ωριμάσουν αρκετά μέχρι τα χριστούγεννα. είδα τη συνταγή, είχε 300 υλικά [και λαρδί] και προτίμησα αυτό:
κέικ με φυστικοβούτυρο: 250 γρ. βούτυρο αγελαδινό, 200 γρ. crunchy φυστικοβούτυρο, 400 γρ. ζάχαρη μαύρη, 4-5 αυγά, ξύσμα ενός πορτοκαλιού, 1 φαρινάπ + 1 κουταλάκι μπεικιν πάουντερ [έξτρα], 250 ml. γάλα, λίγο ρούμι, 1 κούπα σταφίδες μαύρες και κράνμπερι ή 30 σπασμένα maltesers [σε μικρά κομμάτια]. η εκτέλεση ίδια με των άλλων κέικ. αν βάλεις maltesers, τα προσθέτεις ακριβώς πριν βάλεις τις φόρμες στο φούρνο και ανατεύεις ελαφρά να καλυφθούν.
~είναι λίγο ''παλιό'', βγήκε τον ιούνιο, αλλά είναι η καλύτερή του δουλειά.
του monster rally.