Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

οχοχό-ο~αυτός είναι ο christopher dexter greenspan, δηλαδή ο [πρόσεχε τη σωστή γραφή] oOoOO που προφέρεται κάπως σαν οχ-οχ-ό-ο, ο οποίος είναι της ίδιας συνομοταξίας με τον balam acab [δες εδώ]. φτιάχνει δηλαδή κάτι παλιό και απροσδιόριστο που προσπαθούν να πλασάρουν σαν νέο [το χάουζ της μάγισσας και τέτοια στοιχειωμένα -το ίδιο ασυνάρτητα με τα hypnagogic και τα συναφή]. την πιο βαρετή μουσική που μπορεί να φτιάξει κανείς, δηλαδή, χρησιμοποιώντας κακά τραγούδια που κάποτε τα άκουγες και ήθελες να ξεράσεις. είναι σαν να πάρει κάποιος αποσπάσματα απ' τη σαβούρα της ελληνικής τηλεόρασης [π.χ. το ρετιρέ] και να προσπαθεί να φτιάξει μια ταινία με γούστο κι αισθητική -δεν γίνεται.
~ο oOoOO μ' άρεσε, αυτό ειδικά που το λένε καρδιές πάρα πολύ. κι αυτό που το λένε σιγουάου. εδώ μέσα μάζεψα όλες τις φετινές κυκλοφορίες τους κι είναι αρκετά συμπαθητικές. ούτε χάουζ είναι, ούτε νέος ήχος, αλλά τέλος πάντων. υπάρχουν και χειρότερα [οι αρκέιντ φάιαρ στο νούμερο ένα της αμερικής, ας πούμε, να δεις που θα έχουμε κι άλλες καταστροφές μέχρι να βγει ο χρόνος].
~στη στάση που περίμενα σήμερα, στεκόμουν κανα εικοσάλεπτο πάνω απ' αυτό το κόκκινο. λίγο πριν ανέβω στο λεωφορείο πρόσεξα ότι το κόκκινο ήταν μια κιλότα. κάποια ανέβηκε στο λεωφορείο ξεβράκωτη. νάις.
~το φυτό με τα ροζ λουλούδια που αγόρασα στο ικέα είναι λέει κουρκουμάς. χάλια όνομα, ωραία λουλούδια. επειδή όλοι το περνάνε για ψεύτικο και το δοκιμάζουν τρίβοντας [το συγκεκριμένο λουλούδι, το αριστερό] μέχρι να βεβαιωθούν, το κάτσιασαν. το χειρότερο είναι ότι ακόμα και μαραμένο εξακολουθούν να το πειράζουν για να βεβαιωθούν ότι είναι αληθινό [και μετά λένε ''σαν ψεύτικο''!].
α, κι αν σου άρεσαν οι καρδιές πιο πάνω, άκου και σε πιο αργές στροφές την ''κανονική'' εκτέλεση.