Κυριακή 23 Μαΐου 2010

jazra we love


η περίπτωση jazra khaleed θα πρέπει να είναι μοναδική στα ελληνικά χρονικά, και όχι μόνο επειδή είναι ο πιο πολυμεταφρασμένος νέος έλληνας ποιητής, χωρίς να έχει κυκλοφορήσει καν βιβλίο του στην ελλάδα. ο jazra στις αρχές ιουνίου θα εκπροσωπήσει την ελλάδα στο literaturwerkstatt, δηλαδή σε ένα από τα μεγαλύτερα λογοτεχνικά φεστιβάλ του κόσμου που γίνεται στο βερολίνο, μαζί με τον τίτο πατρίκιο, τη δήμητρα κοτούλα και το γιάννη στίγκα και θα κάνει performance-απαγγελία 15 λεπτών σε ένα κοινό που θα περιλαμβάνει ένα σωρό τέρατα [ιερά και μη].
ο jazra [ο οποίος είναι ωραίο παιδί, μη βλέπεις που κρύβεται] είναι ο μόνος από τους συμμετέχοντες που δεν έχει φωτογραφία του στο πρόγραμμα και στο σάιτ και υπάρχει και και στόρι πίσω απ' αυτό, αλλά΄αν το αποκαλύψω έχει ορκιστεί να με σκοτώσει. κι εγώ του έχω ορκιστεί να μην το πω, τουλάχιστον μέχρι να πάρει το νόμπελ.
αυτό το κομμάτι του το αφιερώνω για καλή τύχη [special], έχει τη συμπαράσταση και τις ευχές του μπλογκ και του σιμπόξ [τα οποία είναι και χορηγοί επικοινωνίας] και φαντάζομαι και όλων όσων μπαίνουν σ' αυτά.
ευχόμαστε να σκίσει.