Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

knot, 21.5


οι mrcantfind παίζουν ποπ. γυμνοί. κι οι fortrans ποπ παίζουν, αλλά ντυμένοι. την παρασκευή 21/5 του αγίου κωνσταντίνου ανήμερα [και της αγίας ελένης] θα εμφανιστούν στην knot gallery για να παίξουν διάφορα στη σκηνή, με ελάχιστα ρούχα, αλλά με πολυμελή ορχήστρα και χορωδία. λίγο πριν την έναρξη θα γίνει 5λεπτο preview ταινίας-έκπληξη. με 5 ευρώ.
[στη φωτο οι mrcantfind στις πρόβες]. ακολουθεί το δελτίο τύπου:
MrCantfind
Οι MrCantfind σχηματίστηκαν το 2001 στην Πάτρα. Η μουσική των MrCantfind είναι ένα μείγμα των επιρροών κάθε μέλους-όπως είθισται-το οποίο καθρεπτίζεται στην λέξη η έννοια:pop. Η σύνθεση τους μέχρι σήμερα παραμένει η ίδια, όχι όμως και η έδρα τους η οποία το 2007 μεταφέρθηκε στην Αθήνα. Το 2003 ηχογράφούν ένα demo 4 κομματιών το οποίο κυκλοφορεί μαζί με τεύχος του περιοδικού Ραπόρτο της Ζακύνθου. Συνεχίζουν να ηχογραφούν, ενώ παράλληλα διοργανώνουν δικές τους συναυλίες και συμμετέχουν σε τοπικά φεστιβαλ, αρχικά στην Πάτρα και ύστερα στην Αθήνα μέχρι σήμερα. Το 2009 κυκλοφορούν το πρώτο τους video cd με εσωτερικό τίτλο patchwork, το οποίο διανέμεται ελεύθερα στις συναυλίες τους και ξεκινούν την ηχογράφηση νέου υλικού. Το καλοκαίρι του 2010 θα κυκλοφορήσει το πρώτο self-released ολοκληρωμένο album τους.
Fortrans
1 κουταλάκι της σούπας Μαρδάκι
400 γραμμάρια Μουσίκα Σύρου
2 νύχια από Λαμπίρη του Βουνού
1 Μπαλντάς κοφτερός
1 μαρμίτα
2 δοκιμαστικοί σωλήνες
Διαδικασία: Αδειάζουμε τα υλικά στη μαρμίτα, αφού τα ψιλοκόψουμε με τον Μπαλντά και αφού τα βράσουμε για 7,5 ώρες αδειάζουμε το γνωστό φάρμακο που προκύπτει στους σωλήνες.
Κάπως έτσι φτιάχτηκαν οι fortrans.
αυτό δεν είναι δικό τους, αλλά είναι σέξι και είναι κομματάρα.