Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

kitcat


~όποιος έχει γάτα ξέρει τι σημαίνει να είναι ''στις μέρες της'' -και κυρίως ''στις νύχτες της''. δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό ζώο από μια γάτα που θέλει να γαμηθεί -δεν αντέχεται, δεν το ξεχνάει ούτε στιγμή, απορώ γιατί χρησιμοποιούν τη λέξη ''σκύλα'' όταν θέλουν να χαρακτηρίσουν κάποια που πηδιέται από δω κι από κει και δεν την αποκαλούν ''γάτα''- μια γάτα σε οίστρο είναι πολύ πιο ανυπόφορη από μια σκύλα [δηλαδή ούτε σύγκριση]. μιλάμε για πολύ καύλα. κι εντάξει αν έχει πρόσβαση σε αρσενικούς, την αφήνεις και ξεσκίζεται [με όλους, έτσι κι αλλιώς είναι ο ορισμός της πολυ-γαμίας] και μετά ψάχνεις να βρεις πού θα δώσεις τα γατιά. αν δεν έχει όμως; αν την έχεις κλεισμένη στην απομόνωση ενός διαμερίσματος στον έκτο που δεν μπορεί να ανεβεί ούτε γάτος πετούμενος τι κάνεις;
αυτό το ερώτημα ήταν το θέμα της προχθεσινοβραδινής συζήτησης, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν και διάφορα παράλληλα ερωτήματα του τύπου "γιατί δεν έχει κανείς σκεφτεί να φτιάξει ένα δονητή για γάτες;" [προφανώς οι λόγοι είναι πρακτικοί, γιατί έτσι κι αλλιώς μόνη της αποκλείεται να το χρησιμοποιήσει] και με ποιους τρόπους μπορείς να την ανακουφίσεις χωρίς να χρειαστεί να την πας σε γάτο [ακριβώς το ίδιο ερώτημα με το προαναφερθέν, αλλά αλλιώς διατυπωμένο]. αφού ακούστηκαν διάφορα [καλύτερα να μην τα μεταφέρω άγιες μέρες] και δεν καταλήξαμε πουθενά [''η μόνη λύση είναι η στείρωση'] έκανα google το ''cat dildo'' και μου βγήκε αυτό το chat κάποιου ομοιοπαθή, αλλά πολύ πιο ψύχραιμου [άργησα να καταλάβω γιατί είναι τόσο cool: το spayed σημαίνει ''στειρωμένη''. επίσης ήταν κάποια και όχι κάποιος]. anyway, ανάμεσα στα υπόλοιπα σχόλια υπάρχει και το αμίμητο [που ίσως και να είναι και η λύση στο πρόβλημα]: "no. not q-tips. (ick!) an old room mate of mine refused to get her cat spayed and every few months i used to have to fuck her. chopstick, people, chopsticks. but not the cheap wooden ones!!! cat LOVED me. (ick! again-but somebody had to shut her up...).
[τη γάτα μου που είχα στείλει στη μάνα μου για να την προσέχει, τη βρήκα σήμερα στην ώρα να γεννήσει].
~καλοί και χρυσοί οι high places [και συμπαθητικό ζευγάρι] αρκεί να μην αρχίσουν τις πειραματίλες. ο νέος δίσκος τους ξεκινάει έτσι εντυπωσιακά και όμορφα και συνεχίζεται μια χαρά μέχρι και το τρίτο τραγούδι και μετά αρχίζουν τα drone και τα shoegaze και τα άσκοπα τραβήγματα που δεν οδηγούν πουθενά και το γαμάνε τελείως. το high places vs mankind έχει μερικές ωραίες συνθέσεις [που είναι ΠΟΛΥ ωραίες] αλλά το παρακουράζουν με τους πειραματισμούς και στο τέλος το βαριέσαι. [δε βαριέσαι...].