Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

γκάμο μπίου


με αφορμή το mr lonely και ενώ έδινα συμβουλές σε ένα φίλο που μόλις απόκτησε νέα γειτόνισσα -μια κάποια ρούλα βροχοπούλου [ναι, αυτή] έλαβα ένα μήνυμα από τον έντεκα που μου έλεγε την παρακάτω ιστορία:
"στο αγγλικό x-factor ήταν ένας περίεργος, κάπως ολτέρνατιβ υποψήφιος και όταν έφτασαν στην τελική πεντάδα τους είπαν ότι μπορούσαν να επιλέξουν αυτοί τι τραγούδι θα πουν. Θα έπρεπε μόνο να διαλέξουν κάποιο τραγούδι που ακούστηκε σε ταινία. Διάλεξαν λοιπόν όλοι τα Take My Breath Away και τα Flashdance, αλλά αυτός διάλεξε το Crying του Ρόι Όρμπινσον. Αφού το τραγούδησε τον ρώτησαν σε ποια ταινία ακούστηκε και αυτός είπε "στο Gummo". Μετά οι κριτές άρχισαν να (τον) μαλώνουν και να λένε ότι θα πρέπει να ακυρωθεί γιατί το Γκάμο δεν είναι καν ταινία, δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Αυτός τους είπε ότι στ' αλήθεια υπάρχει αυτή η ταινία, πως έχει κερδίσει βραβεία, αλλά δεν τον πολυπίστευαν και τον κατηγόρησαν ότι έκλεψε, κι ότι αν δεν επινόησε ο ίδιος την ταινία, τότε πάλι θα έπρεπε να πάρει κακό βαθμό γιατί διάλεξε τραγούδι από μια τόσο πανάνγωστη ταινία. μάλιστα, όταν αυτοί έκαναν τους δύσκολους σχετικά με το αν είναι βάλιντ ταινία το γκάμο αυτός τους είπε ότι έχει ακουστεί (σε άλλη γλώσσα βέβαια) και στο Μαλχόλαντ Ντράιβ του Λιντς, πράγμα το οποίο έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα και άφησε τους κριτές ακόμα πιο απορημένους!".
ξαναγυρίζοντας στη γειτόνισσα και στον ντεντσίτι, του προτείνω να ξεκινήσει ένα blog-ημερολόγιο "ilivenexttoroula", θα γίνει αμέσως διάσημος.
κούραση