Σάββατο 24 Απριλίου 2010

7ply project


~ούτε όρθιος ούτε καθιστός δεν άλλαζε τίποτα. οι wooden shjips μπορεί να ξεκίνησαν με φούριες και να σε ψάρωναν [σκέφτηκα "εδώ είμαστε, απόψε θα γίνει κόλαση"], αλλά μετά το δεύτερο τραγούδι στα δικά μου αυτιά woodenshjips σήμαινε "ένα μονότονο βομβητό με κάποιες ρυθμικές εκλάμψεις". "διεκπαιρεωτικοί" όπως εύστοχα σχολίασε ο κ. λίγο πριν φύγουμε. βαρέθηκα λίγο πριν τα είκοσι λεπτά, αλλά έκανα φιλότιμες προσπάθειες να το κρύψω [σηκώθηκα, κάθισα, ξανασηκώθηκα, τα ίδια]. λίγο μετά το μισάωρο έφυγα κουφός και χρειάστηκαν ώρες για να μπορώ να ακούω το "σ".
~ο patrick o'dell [της φωτο] είναι ο κύριος epicly later'd και σκηνοθέτης σε βίντεο των panda pear και morrissey [και διαφόρων άλλων] που από χθες είναι στην αθήνα για το 7ply project, στην τεχνόπολη στο γκάζι [σάββατο και κυριακή όλη μέρα]. μαζί με όλα όσα γίνονται εκεί [διαγωνισμοί σκέιτ, εκθέσεις με έργα σε σανίδες, συναυλίες κι άλλα πολλά] προβάλλονται κι οι ταινίες του για το vbs.tv και τα βίντεό του [έχει και από τη νέα δουλειά του πάντα μπέαρ που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, κι άλλα αποκλειστικά] και είναι κι ο ίδιος εκεί σχεδόν αόρατος [ένας ψηλός αδύνατος τύπος που μπορείς να τον πεις και όμορφο] για να υπογράφει αυτόγραφα.
απόψε εμφανίζονται κατά τις 9 οι Zoltan Tribe sound system (GR), LOGOS APEILH (GR), KILLA KELA (UK) και FOREIGN BEGGARS (UK). το αυριανό πρόγραμμα το πρωί.
έχει ελεύθερη είσοδο.
~το τέλος του φανταστικού 'φανταστικού κυρίου φοξ'.