Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

yuria 2009 [ξένη δημοσίευση]


Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, αρχίζουν τα Yuria αύριο Τρίτη, 3 Νοεμβρίου.
Τα Yuria όπως ίσως γνωρίζετε είναι το φεστιβάλ που κάνει το δισκάδικο vinyl microstore για 6η συνεχή χρονιά προς τιμήν του Yuri, του πιστού συντρόφου. Η φετινή αφίσα που απεικονίζει το πρόσωπο του Yuri είναι ένα προσχέδιο του γάλλου ζωγράφου Gustave Gourbet. Ο yuri υπήρξε ο εμπνευστής του μεγάλου γάλλου ζωγράφου για το έργο του
La Yurigine Du Monde.
Τον ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση! Να 'ναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Δυστυχώς οι εορταστικές εκδηλώσεις σκιάστηκαν από μια θλιβερή απουσία. Από το πρωί της Κυριακής δεν έχουμε κοντά μας τον φύλο μας τον Yuka. O Υukas παρότι βρέθηκε στα σκουπίδια, έμεινε μαζί μας 2 χρόνια και η παρέα του ήταν πολύτιμη. Eίχε πάρει μέρος σε διάφορα parties και κυρίως στο soul jazz party. Εκ των πραγμάτων καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως παρά τα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης στην περιοχή οι εγκληματίες της πράσινης ανάπτυξης κυκλοφορούν ανενόχλητοι και ξεριζώνουν μαζί με τo yuka και τις καρδιές μας. Φίλε Yuka, να' ναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.
Ας αφήσουμε όμως τις συγκινήσεις κατα μέρος και ας επικυρήξουμε την έναρξη τoυ festival:
Tρίτη 3.11 21:00 YURIA ME BAZOOKA!!!
3 παιδιά βολιότικα μας ζητήσαν 2 drums (!), 1 κιθάρα και 3 μικρόφωνα για φωνές -να δούμε τί θα τα κάνουν...
στις 11:00 θα πάμε στο Higgs (με πορεία) να δούμε και να ακούσουμε τον Nosaj Thing (Αμερικάνος που το παίζει Κινέζος). Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, είναι επίσημα προσκεκλημένος του Kormoranou και θα παίξει dj πριν ο Blue Lagoon και μετά ο DJ Winjer.
Tετάρτη 4.11 Ξεκούραση και συγγραφή του newsletter 02, σύντομα περισσότερα...
η αφίσα, αύριο [του αη-yuri ανήμερα].