Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

vice day


~το καινούργιο βίντεο των flaming lips ακολουθεί το νέο τρεντ που θέλει τα γκρουπ να αρπάζουν τα πουλιά των φίλων τους μπροστά στην κάμερα και να τα κάνουν μικρόφωνα [δες girls], χοντρές με την κοιλιά στα γόνατα να χορεύουν r&b και να χαϊδεύουν τα χείλια τους [όχι στο στόμα, τα άλλα], κι άλλα πολλά, που κάποτε τα θεωρούσαν ακραία καλλιτεχνήματα -αν όχι εντελώς τσόντα.
σήμερα ένα τεράστιο στρογγυλό μουνί που γεννάει ξεδιάντροπα τσίτσιδες και τσίτσιδους [οι οποίοι κυκλοφορούν πάνω σε ποδήλατα χωρίς να τους πιάνεται ο κώλος] μπορεί να είναι το βίντεο της ημέρας στο nme και να είναι τόσο cool που μπορεί να γίνει και θέμα στα δελτία ειδήσεων [όχι στα δικά μας, στα ξένα]. κάποτε η μαντόνα που χαϊδευόταν με διάφορους και φιλιόταν στο στόμα αθώα έπαιζε στο mtv μετά τα μεσάνυχτα.
σόδομα και γόμορα.
~ο jazra συνεχίζει την διεθνή καριέρα του και ζει μέρες δόξας. αυτή τη φορά τα ποιήματά του μεταφράστηκαν στα γιαπωνέζικα και στα παπάγκο [ελπίζω να άκουσα καλά στο τηλέφωνο, είναι μια γλώσσα στις φιλιππίνες -φιλιππινέζικα δεν υπάρχουν]. του jazra του χρωστάω ένα μεγάλο ποστ με όσα σπουδαία έχει καταφέρει το 2009 και θα επανορθώσω σύντομα.
~αυτό το άλμπουμ μ' άρεσε. πολύ.
~ξημερώνει μέρα vice.