Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

lounge


~ήταν η δεύτερη φορά που την πετύχαινα στην ίδια στάση, η πρώτη ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο νωρίς το πρωί στο νυχτερινό λεωφορείο που κάνει το γύρω του κέντρου. μας είχε πει ένα συγκλονιστικό στόρι [ήταν υπάλληλος σε κάποια πρεσβεία κι αυτή κι ο άντρας της, μετά αυτός έγινε τζάνκι, τον ακολούθησε κι αυτή, τους έδιωξαν απ' τη δουλειά, αυτός έλιωσε απ' την πρέζα και πέθανε στο δρόμο, αυτή έχασε κάθε διάθεση για ζωή. τον πενθούσε στους δρόμους, μιλώντας μόνο αγγλικά, τα ελληνικά τα αποφεύγει, καμιά φορά τα χρησιμοποιεί για να βρίσει]. κουβαλούσε τις ίδιες μπλε πλαστικές σακούλες, καθόταν μόνη της κι έκλαιγε με λυγμούς.
~στην πλατεία εξαρχείων ακούγεται χιπ χοπ στη διαπασών. από μακριά. σε ''συναυλία ενάντια στην μπατσοκρατία'' παίζουν ο βέβηλος [''βέβυλος'' στην αφίσα] κι οι λαβωμένες σκιές. και άλλοι.
btw, απόψε [24/10] στο sin city o λόγος απειλή, οι giants και ο dj the boy ''ετοιμάζονται να βάλουν μπουρλότο στην αθήνα''.
~στην σπύρου τρικούπη, στην είσοδο της πολυκατοικίας λίγο πριν στρίψεις στην καλλιδρομίου κάθονται δυο παιδιά. αυτή με το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια, αυτός με το εσώρουχο καταβασμένο, προσπαθεί να τρυπηθεί κάτω απ' τα αρχίδια του.
~κάνε κλικ πάνω στις εικόνες για τα υπέροχα cd του jazz & jazz που υπάρχουν όλα εδώ.