Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

kiss


~ήταν χωρίς αμφιβολία
ένα απο τα τραγούδια που μου σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι και μόλις ανακάλυψα ότι δεν έχω κάνει ούτε μία αναφορά στο νέο δίσκο του cass mccombs. παρόλο που είναι από τους δίσκους που μέχρι να φτάσεις στο πέμπτο κομμάτι έχεις ήδη βαρεθεί, συνειδητοποιώ ότι το catacombs το ακούω εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες ασταμάτητα -ίσως το έχω ακούσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο καλοκαιρινό-, ακόμα κι αν ο λόγος γι' αυτό είναι πρακτικός: όταν βάζω να παίξει το dreams come true girl συνήθως βαριέμαι να σηκωθώ να τον αλλάξω...
~για τρίτη συνεχόμενη μέρα πετυχαίνω το ίδιο ζευγάρι να φιλιέται παθιασμένα [η σωστή λέξη είναι λυσασμένα] σε δημόσιο χώρο. η πρώτη ήταν σε ταβέρνα στην κάνιγγος. για περίπου σαράντα λεπτά [μετρημένα] αυτός έτρωγε μια μπουκιά, τάιζε τον έρωτά του και μετά όρμαγε και αντάλλασσαν τις γεύσεις με γλωσσόφιλα [σαλιγκάρια και τηγανιά με χοιρινό]. μετά την έγλυφε στο πρόσωπο.
σαν σκηνή απ' το happiness.
αν ήταν δυο 15χρονα, άντε 20χρονα, θα μπορούσε να περάσει κι ασχολίαστο, εκεί σε τρελαίνουν οι ορμόνες και δεν μπορείς να συγκρατηθείς. όταν βλέπεις δυο εφήβους να φιλιούνται το κατανοείς, άσε που δεν είναι κι αντιαισθητικό. όταν βλέπεις όμως έναν πενηντάρη με λίγδες να γλύφει στο πρόσωπο μια σαραντάρα καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.
την επόμενη μέρα τους πέτυχα στη γωνία θεμιστοκλέους και πανεπιστημίου έξω απ' τη βιτρίνα της nike να φιλιούνται μέσα στη μέση του δρόμου [ευτυχώς αυτή τη φορά δεν έτρωγαν τίποτα] κι απόψε τους είδα ξανά σε ένα παγκάκι στα εξάρχεια να συνεχίζουν από κει που τους είχα αφήσει, αφοσιωμένοι στο έργο τους. α, είχαν και σουβλάκια στα χέρια!
ιδανικά θα έπρεπε να ακούγεται απ' τα μεγάφωνα της πλατείας το kiss του prince και να έσκαγαν και καναδυό πυροτεχνήματα. ''u dont have 2 be beautiful 2 turn me on / i just need your body baby from dusk till dawn / u dont need experience 2 turn me out / u just leave it all up 2 me i' m gonna show u what it's all about...''
έτσι ακριβώς.