Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

κίλεμ ολ


~ήθελα εδώ και μέρες να το γράψω, αλλά πάντα κάτι προέκυπτε και το ξέχναγα. την προηγούμενη εβδομάδα [νομίζω ότι ήταν μετά το event στο δαναό με φανταστικούς ήχους και άγγελο κυρίου] ανάμεσα στα εκλογικά πάνελ των καναλιών και μια μονομαχία που είναι η πιο αδιάφορη που μπορώ να θυμηθώ [τουλάχιστον παλιότερα πλακώνονταν στις γειτονιές, πού πήγαν οι παλιές καλές μέρες;], πέτυχα στον άλφα ένα ελληνικό σίριαλ αγνώστων στοιχείων με πρωταγωνιστή αυτόν τον τύπο που ταλαιπωρούσε η μέγαιρα στο ''είσαι το ταίρι μου''. δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά είναι πολύ συμπαθητικός τύπος. αυτός λοιπόν είχε πάει στο γιατρό γιατί τον πονούσε ο κώλος του και ο γιατρός του είπε ότι οκ, θα ζήσεις, αλλά να προσέχεις με το σύντροφό σου γιατί το έχετε παρακάνει. καλή η βία στο σεξ, αλλά μετά μην ζητάς και τα ρέστα για το ξεκώλιασμα. όχι έτσι ακριβώς, αλλά αυτό εννούσε.
αυτός έμεινε με το στόμα ανοιχτό γιατί πρώτον: απ' όσο θυμόταν δεν είχε κάνει ποτέ σεξ με άντρα και δεύτερον: ήταν παντρεμένος [με γυναίκα] και παραλίγο να πλακώσει το γιατρό στις ανάποδες. στην αρχή νόμισα ότι ήταν κωμωδία, δηλαδή ήμουν σίγουρος ότι ήταν κωμωδία, αλλά τελικά ήταν δράμα.
πήγε στο σπίτι του, έφαγε με τη γυναίκα του και αντί να πιεί το κρασί που του πρόσφερε, άδειασε το ποτήρι στο φυτό πίσω του [ήταν φως-φανάρι τι θα το κάνει, γιατί πάντα το κρασί το αδειάζουν σε ένα έρημο φυτό] -αυτή είχε πάει να του φέρει μία ασπιρίνη. μετά της είπε νύσταξα, χασμουρήθηκε, ξάπλωσε στο κρεβάτι, έκλεισε τα μάτια και περίμενε. ξαφνικά, εμφανίζεται ένας τύπος που ήταν ο γκόμενός της, αλλά που περιστασιακά, πάνω στην έξαψη, έριχνε και έναν στον ταλαίπωρο σύζυγο. ξάπλωσε δίπλα του άρχισε να τον πασπατεύει, αλλά επειδή ο σκηνοθέτης δεν είχε όρεξη να απολογηθεί στο ραδιοτηλεοπτικό, επενέβη η σύζυγος και τον σταμάτησε.
ο ταλαίπωρος τα κατάλαβε όλα και άρχισε να κλαίει σιωπηλά, γιατί υποτίθεται ότι κοιμόταν και δεν μπορούσε να φανερωθεί [και απατημένος και γαμημένος]. στη συνέχεια έγινε κάτι σαν θρίλερ και ήθελα σαν τρελός να δω την κατάληξη [δεν πετυχαίνεις συχνά ελληνικά σίριαλ με ενδιαφέρουσα υπόθεση], αλλά με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα όταν είχε τελειώσει. όποιος ξέρει τι έγινε, ας αφήσει ένα μήνυμα στο σιμπόξ.
~δεν βάζω κομμάτι, γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα σήμερα και σβήνουν λινκ ή κατεβάζουν μουσικά μπλογκ αβέρτα...