Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009

γκουχουγκούχ...


τους νέους μου γείτονες δεν τους έχω ακόμα συναντήσει, το σίγουρο είναι πάντως ότι το νεαρό ζευγάρι που έμενε δίπλα μου και ποτέ δεν έμαθα πώς τους λένε μετακόμισε δυο στενά πιο κάτω [πέτυχα αυτή στο ψιλικατζίδικο και το έλεγε της ψιλικατζούς] και στο διπλανό διαμέρισμα μένουν κάποιοι με σκύλο [τον ακούω όταν τον βγάζουν για κατούρημα και όταν επιστρέφει, κατά τ' άλλα είναι πολύ ήσυχο σκυλί].
εκτός από σκύλο με καλούς τρόπους έχουν και μανία με το κάπνισμα, μεγάλη μανία.
τέτοιους θεριακλήδες δεν έχω ξανασυναντήσει, ο καπνός το απόγευμα έβγαινε απ' τη χαραμάδα της εξώπορτάς τους και γέμισε το καθιστικό μου, τόσο που χρειάστηκε να ανοίξω διάπλατα την μπαλκονόπορτα για να πάρω ανάσα. φαντάζομαι ότι ο σκύλος δεν γαυγίζει ποτέ γιατί πασχίζει να αναπνεύσει μέσα σ' αυτό το ντουμάνι. ή του φοράνε μάσκα οξυγόνου και γαυγίζει πνιχτά, γι' αυτό δεν ακούγεται.
επίσης, χθες το βράδυ ήταν η πρώτη φορά που άκουσα από δίπλα αναστεναγμούς σεξουαλικού τύπου [το προηγούμενο ζευγάρι έκανε σεξ πολύ σιωπηλά, ή δεν έκανε ποτέ, πάντως για δυο χρόνια δεν ακούστηκε ούτε κιχ]. το περίεργο ήταν ότι ακουγόταν μόνο αντρικό αγχομαχητό, δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω αν ήταν ένα ή δύο διαφορετικά, πάντως ήταν χαρακτηριστικά αντρικό που σημαίνει:
α. ότι ήταν περιπτύξεις μεταξύ δύο αντρών,
β. ότι ήταν περιπτύξεις ενός άντρα [με τον εαυτό του] -και μπράβο, του αξίζουν συγχαρητήρια αν μπορεί να περνάει τόσο καλά μόνος του,
γ. ότι ήταν περιπτύξεις μεταξύ ενός άντρα κι ενός σκύλου με πολύ καλούς τρόπους [γιατί δεν ακουγόταν καθόλου].
οι περιπτύξεις κράτησαν 20 λεπτά και μόλις όλα ησύχασαν έβαλα τέρμα bernard fevre για να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι τους στον όροφο και τον άφησα να παίζει στο repeat μέχρι το πρωί.
χωρίς αμφιβολία πάντως μένουν περισσότεροι από ένας, εκτός αν καπνίζει κι ο σκύλος.
το νέο άλμπουμ του bernard fevre, και μια συγκλονιστική εκτέλεση ενός τραγουδιού που μου θυμίζει τα χειρότερα...
ο μόνος δίσκος που θέλω ν' αγοράσω είναι το box με τα άπαντα των beatles αλλά κάνει 245 ευρώ!