Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

πρωινό


5 και 47 το πρωί. το puple smoke που χθες μου ακουγόταν μια ανοησία, αυτή την ώρα ακούγεται ιδανικό για ξημέρωμα. με ξύπνησε ένα μαλακισμένο σίριαλ στην τηλεόραση και συνειδητοποίησα ότι δεν πρόλαβα να πάρω το λάρι να του ευχηθώ καλό ταξίδι. με πήρε ο ύπνος βλέποντας τον αντίχριστο [του τρίερ]. επιχειρώντας να δω τον αντίχριστο για την ακρίβεια, δεν έχω καταφέρει εδώ και μέρες να περάσω τη σκηνή που φουντάρει το μωρό απ' το παράθυρο την ώρα που οι γονείς του κάνουν σεξ στο διπλανό δωμάτιο, νομίζω ότι δεν έχω δει πιο ανυπόφορη σκηνή σε ταινία.
αυτή τη στιγμή ο λάρι πρέπει να έχει πατήσει το πόδι του στη βαρκελώνη, θυμάμαι την πρώτη μέρα που τον γνώρισα και πάντα μου φτιάχνει η διάθεση. ο λάρι έχει έτοιμο το δίσκο του στην cast-a-blast, η μ. φεύγει από την αθήνα για πάντα για μια καινούργια ζωή, είναι υπέροχο να βλέπεις τους φίλους σου να προοδεύουν.
μετά θυμήθηκα τη στιχομυθία με τη μισιρλού προχθές το βράδυ στο key όταν μας ανακοίνωσε "πήρα μόλεσκιν" και την κοιτάζαμε με απορία χωρίς να μιλάει κανείς: οι μισοί ακούσαμε ''την αμόλησα'' κι οι άλλοι μισοί ''έπαθα μόλυνση''...
έρχεται το άλμπουμ του darkstar στην hyperdub, ίσως ο δίσκος που περιμένω με πιο μεγάλη αγωνία. μετά του λάρι.
videotape [ο darkstar, απ' το wild angels της μαρίτσας].