Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2009

singles


με τόση μουσική που περνάει απ' το σκληρό καθημερινά και μετά εξαφανίζεται [χθες έσβησα 30 g άχρηστα αρχεία, όλα μουσικά, το 90% απ' αυτά ονόματα που πέρασαν τους τελευταίους μήνες απ' τις σελίδες του wire] δεν ξέρω αν κάθεται κανείς να ψάξει περισσότερα στοιχεία για αυτά που κατεβάζει. δεν ωφελεί άλλωστε, τσάμπα χαμένος χρόνος, έτσι κι αλλιώς σε τρεις μέρες τα έχεις ξεχάσει.
τέλος πάντων, επειδή αυτό που λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται απ' το πρωί ισχύει, σήμερα ήταν μια καλή μέρα. από μουσικής άποψης, κατά τ' άλλα ήρεμα και αδιάφορα, αν δεν έχεις τηλεόραση δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. για να σκοτώσουμε το χρόνο μας μετρήσαμε τα σταφύλια στην κληματαριά που μου κάνει σκιά έξω απ' το παράθυρο και ήταν 63 [!], αυτή τη στιγμή είναι 60, τρία τα φάγαμε.
σήμερα πέτυχα ένα απίθανο single-άκι των the oh sees, ένας απ' αυτούς φαίνεται στη φώτο, οι υπόλοιποι τρεις είναι δυο άντρες και μια γυναίκα [όποιος θέλει πιο πολλά ας ψάξει το myspace τους]. λέγεται tidal wave και έχω την εντύπωση ότι το έχω ξαναπετύχει σε ένα από τα φιλικά μπλογκ, αλλά ήταν αδύνατο να το εντοπίσω. μαζί με αυτό κατέβασα και τα δύο single των vibes [κι αυτά είχα την εντύπωση ότι τα έχω ξανακατεβάσει] που είναι επίσης καταπληκτικά. αυτό είναι το psychic κι αυτό το you god it. [δεν έχουν myspace].
κι επειδή τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, ορίστε κι άλλο ένα δείγμα από το άλμπουμ των flaming lips που αναγεννήθηκαν!