Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

silk


άκουγα σήμερα στο ραδιόφωνο αυτό το κομμάτι του monsieur minimal που ξεκινάει με ααα-αααα-αααα και είναι πολύ κολλητικό και cheesy όσο δεν παίρνει και μετά μπαίνει μια αντρική φωνή σαν omd και του γαμάει τη μάνα [το παίζει συνέχεια ο μπεστ] και έσπαγα το κεφάλι μου να βρω τι μου θυμίζει. δεν το ήξερα απλώς, ήμουν σίγουρος ότι το είχα δώσει περισσότερες από μία φορές στο μπλογκ γιατί ήταν το καλύτερο ποπ κομμάτι που είχα ακούσει εδώ και...πάρα πολύ καιρό.
πριν από δύο χρόνια [μπορεί και τρία, πάντως πριν από αρκετό καιρό] το είχα ακούσει με διαφορετικά φωνητικά και στίχους με μια ακαταμάχητη βρετανίλα που θύμιζε sarah records και χορευτικούς belle & sebastian [το τραγουδούσε ο χάρης ο vokal idiot και μου είχε έρθει σαν betty's bath με τίτλο bfm, αλλά μάλλον ήταν δικό μου λάθος, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το ίδιο κομμάτι, και εννοείται ότι η σύνθεση ανήκει στον monsieur minimal].
απλά δεν ξέρω πώς στο καλό ένα τέτοιο απίθανο κομμάτι χάνει στο άλμπουμ όλα τα στοιχεία που το έκαναν ακαταμάχητο και γίνεται τόσο αδιάφορο...
[πού είναι η single version, o-e-o?]