Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

diary


φουλ σ/κ.
περνώντας έξω από βιντεοκλάμπ της λ. αλεξάνδρας ανάμεσα από μαγαζιά που έχουν βάλει πρόσφατα λουκέτο πρόσεξα μια αφίσα που διαφήμιζε τον στραγγαλιστή της βοστόνης. ο στραγγαλιστής της βοστόνης είναι αυτός ο τύπος στη φωτο που μοιάζει με τον κώστα σόμερ με στραπατσαρισμένη φάτσα [πλησιάζοντας πιο κοντά διαπίστωσα ότι είναι όντως ο κώστας σόμερ με στραπατσαρισμένη φάτσα].
χθες το βράδυ, την ίδια ώρα που τα έξιτ πολ έδειχναν το νικητή και απ' έξω ακούγονταν οι πανηγυρισμοί [το χωριό μου ψηφίζει πασόκ] στο σπίτι του γείτονα έβλεπαν τον στραγγαλιστή της βοστόνης. πρόλαβα να δω πέντε λεπτά μέχρι να βάλουν μέγκα [την ώρα που έκανε δήλωση ο τσιτουρίδης -οι γείτονες ψηφίζουν νουδού] αλλά ο σόμερ μου φάνηκε ίδιος όπως πάντα. δεν έμοιαζε καθόλου με στραγγαλιστή και η στραπατσαρισμένη φάτσα νομίζω ότι ήταν μόνο για την αφίσα.
το σάββατο ήταν η μέρα που η γιαγιά μου επέστρεψε σπίτι της μετά από δύο μήνες σε κέντρο αποκατάστασης [της έμαθαν απ' την αρχή να περπατάει]. υποτίθεται ότι πρέπει να πηγαίνει παντού με το πι, αλλά χθες το πρωί την πιάσαμε στα πράσα να πλένει τα εξώφυλλα με το λάστιχο, το πι το είχε στου διαόλου τη μάνα. μόλις μας είδε το ξαναχρειάστηκε.
στο μεταξύ η γειτόνισσα που της άπλωσε το μπαστούνι και την έριξε, πέθανε πριν από μια εβδομάδα, της ανέβηκε το ζάχαρο. "ευτυχώς" μας είπε η γιαγιά την ώρα που την πηγαίναμε απ' το νοσοκομείο στο σπίτι, "γιατί αν την προλάβαινα θα την έσκιζα εγώ σαν μπάκακα!".
κατά τ' άλλα τα ίδια. σήμερα όλοι είναι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα [διότι σε όλα υπάρχει η θετική πλευρά, εξαρτάται από τη διάθεση που τα βλέπεις]. η ακροδεξιά κέρδισε κι άλλο έδαφος στην ευρώπη και ο κωστάκης εξακολουθεί να είναι πρωθυπουργός. τρελή αισιοδοξία.
γλεντήστε: dadje von o von non