Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

άγγελος θεός


~μπορείς να συνειδητοποιήσεις πόσο αρχαίος έχεις γίνει όταν ψάχνοντας τους δίσκους σου πετυχαίνεις το done by the forces of nature στην πρώτη αμερικάνικη έκδοση του '89 [κυκλοφόρησε την τελευταία εβδομάδα της χρονιάς στην αμερική, στην ευρώπη βγήκε λίγο αργότερα. είναι η ίδια ασαφής περίπτωση με το london calling των clash. των jungle brothers στην αμερική πιάνεται '80s και στην ευρώπη '90s]. άθλια έκδοση, το ίδιο άθλιας ποιότητας ήταν και το 3 feet high and rising των de la soul [λεπτό βινίλιο, πολλά κομμάτια, κακογραμμένο]...
~χιπ χοπ σαββατοκύριακο με όλντ σκουλ. κυρίως. ακόμα και τα καινούργια που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες επιστρέφουν σ' αυτόν τον ήχο. περιμένοντας το άλμπουμ των kids in tracksuits ορίστε το καταπληκτικό ep τους που έχει παλιώσει πια [είναι του 2006], αλλά είναι ακόμα αξεπέραστο και ξεσηκώνει. get your kit on.
στην ίδια εταιρία [την dealmaker] κυκλοφόρησε μόλις ένα πολύ καλό instrumental χιπ χοπ άλμπουμ των keaver & brause που θυμίζει dabrye και lukid και χρειάζεται δυνατή ένταση για να το απολαύσεις. όπως συνιστούν κι οι ίδιοι, το the middle way ή το ακους πολύ δυνατά σε καλό soundsystem, ή αλλιώς μην το επιχειρήσεις καθόλου...[καλά, μην τους πάρεις και της μετρητοίς].
~οι φωτο από το live του vm. α, και ο άγγελος κυρίου έχει νέο άλμπουμ. νόιζ. εδώ.