Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ένας ένας


~ακούγονται σαν gang gang dance, περισσότερο σαν τον ήχο που έχουν οι gang gang dance στα πρόσφατα live τους, δηλαδή με πιο πολλά ethnic στοιχεία. το kabukimono των rainbow arabia που κυκλοφορεί στις 27 ιουλίου είναι ποπ και συμπαθητικό και μια χαρά για τη ζέστη [αν η ζέστη είναι υποφερτή, τίποτα δεν αντέχεται στη μεγάλη ζέστη].
~συζητώντας πριν από λίγο με τον s.o. [αυτός μου έδωσε και το ep των rainbow arabia] διαπίστωσα ότι τους πιο απολαυστικούς ύπνους τους έριξα στο περσινό synch, στο αμφιθέατρο της τεχνόπολης, με συνοδεία noiz. θα πρέπει να κοιμήθηκα περισσότερο απ' το μισό χρόνο που πέρασα καθιστός, ενώ κάποιες στιγμές ήταν τόση η ντάγκλα απ' την υποβλητική μουσική, που κοιμόμουν ευχαρίστως και όρθιος. ο ύπνος στο αμφιθέατρο με συνοδεία noiz είναι λίγο πιο απολαυστικός από τον αμέσως επόμενο στη δικιά μου σειρά προτίμησης: τον ύπνο σε αστικό λεωφορείο σε ώρα αιχμής, ειδικά την ώρα που πλησιάζεις στον προορισμό σου και πρέπει σώνει και καλά να κρατήσεις τα μάτια ανοιχτά, για να μην χάσεις τη στάση.
το synch δυστυχώς είναι μια φορά το χρόνο και σε λεωφορείο έχω να μπω πριν από το περσινό synch. το μετρό δεν με εμπνέει για ύπνο.
~μία ώρα προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται στη φώτο [όχι το χαμούρεμα, τα άλλα χέρια, τα αδέσποτα] και δεν μπορώ να βρω άκρη...