Σάββατο, 4 Απριλίου 2009

the master


~διάβαζα αργοπορημένα αυτό το άρθρο στην guardian για την σώνει-και-καλά σχέση της κεταμίνης με τη μουσική που βαφτίζουν ''wonky'' [είναι γελοία πια αυτή η αναζήτηση όρων για να περιγράψει κάτι που δεν μπορείς να προσεγγίσεις με άλλον τρόπο παρά μόνο ακαδημαϊκά, και ακόμα πιο γελοία η προσπάθεια να συνδέσεις έναν ήχο αναγκαστικά με κάποιο ναρκωτικό] και μου κάνει εντύπωση που έχουν κλείσει τα σχόλια. και ok, μπορεί να μην έχω ασχοληθεί με το θέμα ιδιαιτέρως και οι εμπειρίες μου μπορεί να είναι λιγοστές, αλλά έχοντας γνωρίσει ένα σωρό παραγωγούς του είδους τα τελευταία δυο χρόνια, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν αγγίζουν τίποτα άλλο πέρα από κανα μπάφο. το πολύ.
~o panda bear δίνει πληροφορίες για το επόμενο άλμπουμ του και αναφέρει ανάμεσα σε όσα ξεχωρίζει τελευταία τον zomby [τον αναφέρει και ο reynolds στο άρθρο της guardian]. ο zomby θα είναι στην αθήνα στις 22/5 στην επόμενη lifo night, μαζί με τον ariel pink [φουλ μπαντ] και άλλους πολλούς. περισσότερα σύντομα.
~ξαναπερνάω ''φάση marvin gaye'' χθες και σήμερα. δεν μπορώ ν' ακούσω τίποτ' άλλο. εδώ είναι το αγαπημένο μου από τα 4 cd της κασετίνας the master 1961-1984. enjoy.