Σάββατο, 11 Απριλίου 2009

live


~o dorian concept που πήρε -λέει- το όνομά του από το αρχαιοελληνικό ''δώρειο τρόπο'' είναι o αυστριακός 25χρονος που πριν από λίγες μέρες* κυκλοφόρησε το when planets explode, το πρώτο άλμπουμ του που ξετρέλανε τον gilles peterson και τον αποκάλεσε ''the new joe zawinul of austria!''. απόψε παίζει ζωντανά στο cloud city [και όχι city cloud] των black athena στην τεχνόπολη, μετά τον gemmy και τον ekelon. μετά τις 11.
~στις 16 του μήνα [τη μεγάλη πέμπτη το βράδυ, λίγο πριν τα 12 ευαγγέλια] οι spinalonga κλείνουν 4 χρόνια ζωής [να τα εκατοστήσουν] και κάνουν πάρτι στο an club για να το γιορτάσουν. θα παίξουν ζωντανά οι planet of zeus, semen of the sun, bliss, misuse, sugah galore, yellow devil sauce, birthmark, liquidust, 3wayplane, fingers crossed, afformance, the dive, bad mathematics, velvoids.
με ελεύθερη είσοδο.
~την τρίτη 14 απριλίου οι occasional flickers επαναπατρίζονται και κάνουν ένα ακουστικό live στο vinyl microstore στις 8.30 το βράδυ [μαζί με το τροπάριο της κασσιανής]. κι αυτό με ελεύθερη είσοδο.
* με επιφύλαξη, έτσι όπως κυκλοφορούν μήνες πριν τα άλμπουμ στο νετ ποτέ δεν είσαι σίγουρος για την ημερομηνία.