Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009

free farewell party


LAST EVER night @ Jazz Upstairs 30/4
Official Closing of GURU
Ital Soundz presents a night of Great Lengths
... Η κατάσταση στην Πλατεία Θεάτρου και στους γύρω δρόμους είναι ανυπόφορη και τα παιδιά που το έχουν εδώ και δώδεκα χρόνια κάνουν pause μέχρι νεωτέρας. Σίγουρα μετά τις 11 Απριλίου που είχαν τον τελευταίο jazz guest, η μόνη ημερομηνία που έχουν επίσημα διαθέσει είναι το πάρτι που οργανώνουμε στις 30 του μηνός. Από ότι έμαθα βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση ότι το μέρος του χρόνου ΔΕΝ θα είναι καν ανοιχτό, ενώ την Πέμπτη το ΜΟΝΟ που θα είναι ανοιχτό θα είναι το JazzUp, το υπόλοιπο μαγαζί είναι ήδη κλειστό από το Πάσχα.
Έτσι λοιπόν αυτό είναι το τελευταίο μας email/bulletin για events στο χώρο.
Αναμένεται μεγάλη προσέλευση γι’ αυτό ελάτε νωρίς: από τη στιγμή που θα γεμίσει με 200 άτομα θα είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσουμε να βάλουμε και άλλο κόσμο μέσα, μιας και η διεύθυνση του μαγαζιού δεν θα το επιτρέψει. Αυτό λοιπόν που έχουμε κανονίσει είναι να υπάρχει μια τυπική λίστα εισόδου (no charge on the door, it's FREE) οπότε αν θέλετε στείλτε μου ένα reply με το όνομα σας και πόσα άτομα guest entries θέλετε να έχετε. Αν μπορείτε να έχετε και ονόματα ακόμα καλύτερα.
SET TIMES:
23.30 - 01.30 Runner
01.30 - 03.00 Martyn
03.00 - 04.30 TRG
04.30 - LATE farewell setage
>>> watch this space for that, more on the door>>
Στα decks του Guru πέρασαν πολλά ονόματα τα τελευταία 2 1/2 χρονια στις βραδυές μας: DJ Flight (Metalheadz/Play:Musik), Shylo MC (Future Thinking), Rohan (Bassbin), Justyce MC (Metalheadz), Pinch (Tectonic), DJ Storm (Metalheadz), Calibre (Signature/Soul:R/Deep Medi), Macc (Outsider), Loefah (DMZ), Stamina MC, Mala (DMZ), Marcus Intalex (Soul:R/Revolve:R), MC DRS (Soul:R), Sgt Pokes MC (DMZ), Silkie & Quest (Deep Medi), από Αγγλία
&
Yegor, MC Yinka, Anna Mystic, MC Daz, Lo Fi, Alexees (Jazz Upstairs), Skitlab, Petit Bear (Beatknicks), Mista Operator (Dubwise HiFi), Thomey Bors (Beatknick) & J Melik (Re:Vinyl), our own Lowdown North DJs A.Kid & Saint από Αθήνα & Θεσσαλονίκη.
Επίσης είχαμε και την ευκαιρία να κάνουμε και το μοναδικό μας Lowdown night εκεί με τον DJ Cocoe/Ubiquity από LA/Orange County area μαζί με τον Espeekay τον Σεπτέμβριο του 07, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίξαμε και προωθήσαμε one off events όπως αυτό των Black Athena με IG Culture (CO OP).
Weeee thank you ALL for performing there. It was a special place, the kind of dark, smokey floating room we all busted moves till late am hrs...
Ευχαριστούμε όλους όσους πέρασαν από το JU και έζησαν το vibe των Ital Soundz και γενικότερα των βραδιών μας εκεί κάθε 2-3 μήνες. Από τότε πoυ γυρίσαμε από Αγγλία με τον Boycott πάντα θέλαμε να έχουμε ένα τέτοιο χώρο σαν πλατφόρμα για gritty bass music από το εξωτερικό και όχι μόνο. Το concept απέκτησε γερά θεμέλια με την προσθήκη των a:formal και την κοινή μας πείνα για bass around the 100-165bpm spectrum και νιώθουμε περήφανοι για όλα τα parties εκεί, προσφέροντας ένα άλλο soundtrack σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έπαιζε στην πόλη και κάποια very special moments for those who remember.
Οι d2 & a:formal θα επιστρέψουν combined μαζί του χρόνου για άλλα 1-2 parties. Το που και το πότε θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο.
[
http://www.bargurubar.gr/newsletter/d2/index10.html]
martyn-hear me