Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009

φουρ γίρ'ς


~4 χρόνια. νομίζω ότι ήταν κυριακή των βαΐων όταν ξεκίνησα το μπλογκ. απρίλιος του 2005. στα πρώτα αθώα posts έβαζα τίτλους-στίχους από τραγούδια των smiths και έγραφα για το 7ιντσο των tenfoots που είχα αγοράσει σε κάποιο δισκάδικο του hornsey [για 30 p, αυτό το θυμάμαι γιατί έχει ακόμα την τιμή στο οπισθόφυλλο]. δεν ξέρω άλλον άνθρωπο που να έχει δίσκο των tenfoots, ούτε αν έσωσαν να κυκλοφορήσουν επόμενο, από πού ήρθαν και πού κατέληξαν. σημασία έχει ότι το milk and honey είναι ένα παγκοσμίως άγνωστο κομμάτι που πάντα με τρέλαινε όταν το άκουγα -κι ακόμα μ' αρέσει όσο τότε στο φίνσμπουρι παρκ, παρ' όλη την κατάρα που κουβαλάει: το έχω κάνει mp3 ένα σωρό φορές και πάντα εξαφανίζεται απ' τον σκληρό, δεν μπορώ ποτέ να βρω πού το σώζω. επίσης, παρόλο που το έχω δώσει δύο φορές απ' το μπλογκ, μάλλον κανείς δεν το κατέβασε. τώρα θεωρείται scarce new wave και κοστίζει 55 δολάρια.
~δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να ξαναδιαβάσει τα παλιά ποστ του χωρίς να αισθάνεται ηλίθιος. είναι απίστευτο πόσες βλακείες μπορεί να γράψει κανείς σε ένα ποστ -ειδικά κάτι ποιητικά που μετά από τέσσερα χρόνια σε κάνουν να αισθάνεσαι από άβολα μέχρι μαλάκας.
~ο πιο αγαπημένος μου blogger ήταν 17 χρονών όταν τον ανακάλυψα. υπόγραφε ως μάικα. καταπληκτικός. ζούσε με ένα σκύλο στο σπίτι της γιαγιάς του κι έγραφε τα πάντα για τη ζωή του σε ένα memoir συγκλονιστικό, δεν έχω ξαναδιαβάσει παρόμοιο από έλληνα. αν ήμουν εκδότης θα ήταν ο πρώτος που θα τσακιζόμουν να βγάλω βιβλίο του. δεν ξέρω τι του συνέβη, ένα πρωί έσβησε το μπλογκ κι εξαφανίστηκε. το τελευταίο ποστ που είχε βάλει ήταν για τον πρώτο δίσκο των pigeonhead.
la llarona-kid congo & the pink monkey bird