Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009

kill your favourite


~στην αρχή είδα ''kill your favourite beatle'', αλλά:
α) λέει "kiss"
και β) λέει "favorite" που σημαίνει ότι είναι αμερικάνικη αφίσα. αν θα έπρεπε σώνει και καλά να σκότωνα κάποιον beatle θα ήταν πολύ δύσκολη η επιλογή [ενώ έναν στόουν π.χ. τον σκότωνα με κλειστά μάτια. οποιονδήποτε, στην τύχη]. ο αγαπημένος μου beatle ήταν μάλλον ο λένον και μετά ο χάρισον, ενώ αγαπημένος στόουν δεν υπάρχει. αυτό σημαίνει:
α) ότι όλα τα γκρουπ πρέπει κάποια στιγμή να αποσύρονται γιατί στο τέλος τα σιχαίνεται ο κόσμος [χμμμ, όχι όλος, ένα μικρό μερίδιο, όλοι οι υπόλοιποι τρέχουν και γεμίζουν στάδια].
και β) ότι αυτό το ντεζαβού είναι εφιαλτικό. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ το 2009 να θεωρούνται το "πιο μεγάλο συγκρότημα του κόσμου" οι u2 [κοντεύω να γεράσω και τους άκουγα στς 13], να είναι γεγονός οι depeche mode στη μαλακάσα [επίσης] και να γίνεται θέμα ο νεός δίσκος του springsteen, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σημερινή μουσική. ή ότι η μουσική πέθανε.
~απ' την άλλη, πόσο άδικο να τους δώσεις; έχω μέρες ν' ακούσω έναν καλό καινούργιο δίσκο, όλα όσα μ' αρέσουν τελευταία είναι παλιά.
κι αυτό είναι σταθερά ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια ever. στη συγκεκριμένη εκτέλεση. [updated: και αυτή]