Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

μπόντις


~μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα εκθέματα στην τεχνόπολη [τεμαχισμένα πτώματα μικροσκοπικών ανθρώπων, σκελετοί και όργανα ταρριχευμένα συν μια συλλογή από εξωγήινους σε βαζάκια στο τέλος που στην πραγματικότητα είναι έμβρυα κινέζων] έχουν τα σημειώματα που αφήνουν οι νεαροί επισκέπτες στα βιβλία εντυπώσεων. ένας πιτσιρικάς νόμισε ότι του ζήτησαν να γράψει έκθεση κι έχει γράψει ένα απολαυστικό χρονικό. δυστυχώς, δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες και δεν μπορώ να αναπαράγω το σπαρταριστό του κείμενο: ήταν ο αρχηγός των σκίουρων και μιλούσε για μια κυρία που τον παρενοχλούσε δίπλα και δεν μπορούσε να ξεράσει με την ησυχία του. είναι αυτή ακριβώς η αίσθηση που σου δημιουργούν τα εκτεθιμένα [κυριολεκτικά] σώματα και η πιο ειλικρινής δήλωση ανάμεσα σε επαίνους και ενθουσιώδη σχόλια. [επίσης, τα 8 στα 10 παιδιά γυμνασίου χαρακτηρίζουν την έκθεση ''ενδιαφέρον'', δηλαδή ''είναι μια πολύ ενδιαφέρον έκθεση'', ''είναι η πιο ενδιαφέρον έκθεση που έχω δει'' κλπ, χρειάστηκε να ξεφυλλίσω πολλές σελίδες για να πετύχω τη λέξη ''ενδιαφέρουσα'']. ένας άλλος έγραφε ''περισσότερο με σόκαραν τα έμβρυα, κυρίως που κάποτε ήμουν όσο ένα κορν φλέικ!".
~ο καινούργιος δίσκος των socos & the live project band ''objects in mirror are closer than they appear'' που κυκλοφορεί από την puzzlemusic έχει τέτοια παραγωγή που δεν πιστεύεις στ' αυτιά σου. έχω πάρα πολύ καιρό ν' ακούσω ελληνόφωνο δίσκο που να μου αρέσει τόσο [του φανταστικού ήχου εξαιρείται]. διασκευάζουν jean-baptiste lully και noir desir και κλείνουν το δίσκο με υπέροχες συνθέσεις σαν κι αυτή: cantata-socos & the live project band
~αυτό το κομμάτι που ονομάζεται her and carry on είναι η συνεργασία του kite και του larry [πιο σωστά, το ρεμίξ του kite στο κομμάτι του larry gus] και μάλλον τώρα που το ανεβάζω θα πρέπει να το έχουν όλοι όσοι μπαίνουν στο μπλογκ. είναι ''χιτ''.
~επιτέλους, μετά από μια στεγνή εβδομάδα εμφανίστηκαν και δυο τρεις δίσκοι της προκοπής [the super vacations, dorian concept-when planets explode...].