Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

κλαπ μπιπ μπουμ


~χθες στην τεχνόπολη είδα να ζευγαρώνουν δυο γεράκια στο πιο ψηλό σημείο της καμινάδας [και να μην ήθελες να τα δεις, έκαναν τόση φασαρία που σε ανάγκαζαν να τα προσέξεις], σήμερα στο γουδί είδα δυο παπαγάλους να κυνηγιούνται και μετά να τσακώνονται πάνω σε έναν ευκάλυπτο [χωρίς σεξ].
~το πάρκο της γλυπτοθήκης [δεν φαίνεται στη φωτο, είναι μπροστά απ' το στρατιωτικό αρτοποιείο] είναι ένα πάρα πολύ ωραίο πάρκο, 5 λεπτά με τα πόδια απ' το σταθμό κατεχάκη, με ωραίο καφέ που αν ήταν στη στοκχόλμη ή στο άμστερνταμ θα ήταν ''και γαμώ'' και θα το κουβάλαγες μαζί σου ως ανάμνηση για να το λες στους φίλους σου [με πολύχρωμα καθίσματα στην αυλή, παιδική χαρά και πολύ συμπαθητικό χώρο μέσα]. εδώ απλά το 'χεις πάρει απόφαση ότι δεν υπάρχουν πάρκα και ακόμα κι αν περνάς απ' έξω είναι δεδομένο ότι δεν θα τα επισκεφτείς [δεν είμαστε και λονδίνο ή βερολίνο, ok, αλλά αν έχεις διάθεση, όλο και κάτι βρίσκεις γύρω απ' το κέντρο]. η αλήθεια είναι ότι ακόμα και με ήλιο χαρά θεού προτιμάς να κλειστείς μέσα και να δεις dvd, ή να αράξεις σε μια καφετέρια, παρά να πας για ξάπλες στα γρασίδια. [σήμερα, κυριακή με λιακάδα στο πάρκο δεν είχε πάνω από 10 άτομα. στο καφέ είχε καμιά πενηνταριά. μέσα κυρίως].
στο αυτοκίνητο την ώρα της επιστροφής πάλι γκρινιάζαμε ότι δεν έχουμε πάρκα [μέχρι να φτάσω στο σπίτι περάσαμε τρία, χώρια τον εθνικό κήπο]...
~ο dorian concept είναι 24χρονος αυστριακός [τι στο διάλο γίνεται κι όλα τα 24χρονα φτιάχνουν clap beep boom περιωπής φέτος;] που κυκλοφόρησε το when planets explode, άλλον έναν πολύ καλό δίσκο με ξεχαρβαλωμένα beats στο στυλ των bullion, ras g, fulgeance, paul white κλπ [φτιάχνουν ήδη δικιά τους κατηγορία]. στις 11 απριλίου έρχεται στην αθήνα για να εμφανιστεί στο τέταρτο cloud city party στην τεχνόπολη. αμήν.
clap beep boom-dorian concept