Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

τρία v


αυτό είναι το blog του nathan daniel william που στις 3 φεβρουαρίου κυκλοφορεί ως wavves το νέο δίσκο του wavvves στην de stijl [προσοχή, λέει, μην τον μπερδεύεις με τον περσινό του που λεγόταν wavves και είχε...ίδιο εξώφυλλο! ok, δεν ήταν ακριβώς ίδιο, αλλά πάλι αυτόν τον σκεητά είχε φωτογραφήσει...].
έχει δημιουργήσει μεγάλο σαματά [κυρίως σε αμερικάνικα blog] αλλά και γιατί όχι; όποιος δεν γουστάρει απλά τον προσπερνάει, υπάρχει και το delete. πόσο κακομοίρης μπορεί να είσαι για να κάθεσαι να ανεβάζεις ποστ για να βρίσεις έναν 22χρονο και να σχολιάζεις τα γούστα των άλλων [χέστηκε ο άλλος που γουστάρει και μόνο η κακία μένει].
στο θέμα: "WAVVES is the sound of today’s american youth! it’s a new day rising and as the wavves get higher, they gotta converge", γράφουν στο force field. το wavves δεν είναι και το πιο εύκολο άκουσμα, του nathan του αρέσει η φασαρία και η παραμόρφωση, το wavvves είναι πιο καλό απ' το wavves πάντως. περιέχει και το so bored [κι έχει πιο ωραία κομμάτια για χιτ].
εδώ.