Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

di[r]lla

~μπορεί να φταίει το τσάι κανέλλα, μπορεί οι συζητήσεις και τα post των τελευταίων ημερών [μηνών;], σημασία έχει ότι ο jazra [ο ποιητής] πριν από λίγο μου ανακοίνωσε ότι χθες το βράδυ ονειρεύτηκε τη μάνα του dilla και τον 50 cent! όχι, δεν πάμε καθόλου καλά...
ο jazra πάει μια χαρά πάντως και το όνειρο μπορεί να ήταν σημαδιακό. τα ποιήματά του τα επέλεξαν και μεταφράζονται στα αγγλικά για να βγουν στην αμερική. ε, ρε μεγαλεία! [περισσότερα σύντομα].
~σ/κ με μαραθώνιο ταινιών του budd boetticher. τα ''ενήλικα'' γουέστερν των 50s με πρωταγωνιστή τον randolph scott, για πρώτη φορά σε κόπιες με restoration. στο box περιλαμβάνονται το the tall t και το ride lonesome μαζί με τα decision at sundown, buchanan rides alone και comanche station. μαζί με το seven men from now και the rise and fall of legs diamond είναι από τα σημαντικότερα δείγματα του αμερικάνικου σινεμά των 50s και αρχές 60s, που άργησαν πολύ να εκτιμηθούν και πέρα από τους οπαδούς των γουέστερν. το box θεωρήθηκε η κυκλοφορία της χρονιάς στην αμερική για το 2008...
αντιγράφω απ' το wikipedia: "Boetticher spent most of the 60s south of the border pursuing his obsession, the documentary of his friend, the bullfighter Carlos Arruza, turning down profitable Hollywood offers and suffering humiliation and despair to stay with the project, including sickness, bankruptcy and confinement in both jail and asylum. (All of this is detailed in his autobiography 'When in Disgrace'.) Finally released in the USA in 1971, "Arruza" stands as a rich, fascinating portrait of a great athlete and man, containing spectacular photography of action so authentic and accurate that one can almost smell and breathe the dust, taste the blood".
~απόψε οι 2l8 στο κύτταρο θα παρουσιάσουν το νέο άλμπουμ τους. τα σχόλια από τη χθεσινοβραδινή τους εμφάνιση στην πάτρα ενθουσιώδη. μαζί τους ο boy και ο felizol.
~ένα ακόμα κακοφτιαγμένο μιξ για μια βαρετή κυριακή.