Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

ανασκόπηση


μια ευχάριστη έκπληξη η πρωτιά των fleet foxes στα αγγλικά έντυπα [το mojo το έχει άλμπουμ της χρονιάς, το uncut και το q στο 2, που σημαίνει ότι αυτός είναι ο δίσκος της χρονιάς -δεν υπάρχει λίστα μέχρι τώρα που να μην τους περιλαμβάνει στη δεκάδα]. το ίδιο καλός είναι κι ο δίσκος του josh tillman [του ντράμερ τους] που κυκλοφορεί στις αρχές του 2009 [υπάρχει ήδη στο averagemusicblog], πιο ακουστικός, αλλά με πολύ δυνατές, όμορφες συνθέσεις. ξεκινώντας την πιο βαριεστημένη ανασκόπηση από τότε που με θυμάμαι, ορίστε το black dominoes remix ενός από τα πιο ωραία τραγούδια που ακούστηκαν μέσα στο 2008. white winter hymnal.
τα 50 κομμάτια -χωρίς σειρά- είναι όσα μπορώ να θυμηθώ απ' αυτά που άκουσα περισσότερο. στα άλμπουμ θα έχω μόνο 10άδα με αυτά που αγάπησα πιο πολύ. θα ανεβούν όλα μαζί μόλις δημοσιευτούν στη lifo, στις 23, μαζί με τις 10άδες των cboxers [ο goneforsure θα την έχει πιο νωρίς για να βγει η συνολική λίστα]. δεν υπάρχει λίστα με χειρότερα. αυτά.
οι λίστες των cboxers [ή όσων θέλουν να δώσουν] μέχρι τις 22 το βράδυ στο mail. 10 άλμπουμ και 10 κομμάτια. με σχόλια ή χωρίς.