Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

χέρμιτιουντ

είναι απλά ο πρώτος ποπ αυστραλέζικος δίσκος που μου αρέσει τόσο [...] από την εποχή, χμ..., των avalanches. ο τρίτος των hermitude, που έτσι και δοκιμάσεις το πρώτο κομμάτι δύσκολα μπορείς ν' αντισταθείς να τον ακούσεις μέχρι το τέλος -το αντίθετο απ' ότι συμβαίνει με τα άλμπουμ που ακούω τελευταία δηλαδή, σπανίως ξεπερνάω το τρίτο κομμάτι.
οι hermitude παίζουν με τα beat, ας πούμε ότι κάνουν χιπ χοπ όπως αναφέρει και στη wikipedia, αλλά πιο σωστός είναι ο χαρακτηρισμός ''multi-istrumentalists που παίζουν ηλεκτρονική μουσική'', κυρίως χωρίς φωνές, στο νέο δίσκο τους και χωρίς ραπ. όσες ακούγονται, τραγουδάνε. σε κάποιο κομμάτι συμμετέχει κι ο luciano, αλλά όχι ο γνωστός luciano, ένας άλλος που τραγουδάει ρέγγε. οι luke dubber [aka luke dubs] και angus stuart [aka elgusto] φτιάχνουν μαζί μουσική από το 1994, λέει, όταν ο ένας ήταν 16 και ο άλλος 11. έχουν μεγαλώσει μελετώντας τη mo'wax και θα πρέπει να είχαν τον dj shadow για θεό τους -αυτό φαίνεται.
δεν είναι τίποτα ουρανοκατέβατοι [και εννοείται δεν είναι avalanches], αλλά επειδή δεν πετυχαίνω συχνά πια δίσκο που να αντέχεται ολόκληρος,
ορίστε το threads.